Farul s-a înțeles cu Inter Milano pentru Alibec

1630
Farul s-a înțeles cu Inter Milano pentru Alibec - 4d30aee468b68ec5e3fb9f53d4e50eea.jpg
Echipa constănțeană a ajuns la un acord cu prestigiosul club italian, rămânând acum ca și internaționalul de juniori al "marinarilor" să cadă la înțelegere cu Inter.

Săptămâna trecută, cotidianul "Il Giornale" a scris că Inter l-a luat pe Alibec pentru 800.000 de euro, însă principalul finanțator al Farului, Gheorghe Bosînceanu, a declarat că între cluburi nu s-a discutat nimic oficial. Între timp însă, cele două grupări au tratat și au ajuns la un punct comun. Ce mai trebuie acum pentru realizarea tranzacției e acceptul lui Denis.
"Farul s-a înțeles cu Inter Milano pentru Alibec. Rămâne acum ca și jucătorul să cadă de acord cu echipa campioană a Italiei. Acum ține numai de el. Denis trebuie să hotărască ce-i mai bine pentru el, Farul sau Italia. Când am spus da de principiu, fără a avea toate detaliile puse la punct și neavând nici răspunsul fotbalistului, m-am gândit la șansa lui Denis de a ajunge un mare jucător. În fotbalul din România, cu atâtea scandaluri, arbitraje și decizii contestate, nu-i văd o șansă", a declarat Gheorghe Bosînceanu, pentru "Cuget Liber".
Altfel, ieri, Willian Gerlem a efectuat cu FC Vaslui vizita medicală, la o clinică din Iași. Controlul a decurs fără probleme, iar brazilianul a plecat apoi cu echipa în cantonamentul de la Vatra Dornei. În privința contractului (unul pe trei sezoane), totul e în regulă, cele două părți căzând de acord.
"Am primit o copie a contractului, pentru a-l studia și eu, după care îl voi semna. Probabil mâine (n.n. - astăzi) o voi face, dar nu este exclus să îmi pun semnătura și în seara aceasta (n.n. - aseară). Oricum, suntem înțeleși", a declarat Gerlem, pentru "Cuget Liber", aseară, după primul antrenament efectuat alături de noii săi colegi.
În privința potențialilor investitori la Farul, deocamdată nu a apărut nicio variantă viabilă.
"Din păcate, deocamdată nu e nimeni interesat, nici din Constanța, nici din țară. Nu avem pe nimeni care să fie dispus să cheltuiască milioane și s-ar putea să fim obligați să mergem tot noi până găsim pe cineva în care să avem încredere. Vreau, nu vreau în perioada următoare, merg mai departe tot eu. În mo-mentul de față, ne ocupăm pentru ca activitatea de la Farul să decurgă fără cusur, pentru ca, atunci când va veni un nou investitor, să găsească un club bine pus la punct", ne-a mai spus Gheorghe Bosînceanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3819 secunde