Farul caută investitori capabili să readucă imediat echipa în Liga 1

1803
Farul caută investitori capabili să readucă imediat echipa în Liga 1 - 39f08ca9bf44368a6a029b0ff7c43ab3.jpg
Clubul constănțean poartă actualmente discuții cu potențiali investitori. Oficialii "marinarilor" sunt interesați de societăți cu potențial financiar, care să poată promova echipa în sezonul 2009/2010 și să o poată duce apoi în prima treime a clasamentului Ligii 1.

După ce Dumitru Manole a eșuat în misiunea primită de la Adunarea Generală a Farului de a negocia cu potențiali investitori, clubul constănțean se află acum în căutarea altor soluții.
"Ne vedem de drum în continuare, căutând un investitor sau un sponsor cu forță financiară, care să poată promova imediat echipa în Liga 1, iar apoi să-i asigure un buget care să-i dea șansa clasării în primele șase formații. Am demarat deja discuțiile și avem toată deschiderea", a declarat, pentru "Cuget Liber", Gheorghe Bosînceanu, fostul președinte al Consiliului Director al Farului. Surse autorizate susțin că tratative se vor purta și astăzi.
În momentul de față, Farul nu se află pe marginea prăpastiei, cum au tot susținut unii și alții în ultimele zile. Chiar dacă Gheorghe Bosînceanu și-a anunțat retragerea de la club și a rămas ferm în această decizie, lucrurile s-au derulat în mod normal în ultima perioadă și vor continua la fel. SC Maritima Sport SA deține în continuare majoritatea în Adunarea Generală, iar până se va găsi un nou investitor activitatea nu va avea de suferit.
"Nu sunt probleme financiare la club. Ne ocupăm pentru plata la zi a contractelor jucătorilor. Săptămâna viitoare (n.n. - aceasta), se vor achita ratele pe mai, care au scadență în luna iunie. În rest, suntem cu toate plățile la zi, la personalul angajat sau la antrenori", ne-a mai spus Gheorghe Bosînceanu.
În privința transferurilor de jucători, se vorbește că, după Gerlem, care s-a înțeles cu FC Vaslui, și Mățel ar fi cu un picior în curtea echipei patronate de Adrian Porumboiu, putând merge la Vaslui zilele acestea. Gerlem a ajuns aseară în Moldova, iar astăzi urmează să efectueze vizita medicală, la Iași, și să semneze un contract pe trei ani.
De asemenea, tratative avansate ar fi și în cazul lui Voiculeț și Băcilă (care, se spune, ar urma să fie achiziționați "la pachet" de o echipă), însă n-ar fi exclus ca unii dintre jucătorii care au oferte clare să rămână totuși la Constanța. "Am mai temporizat tratativele, pentru că e important ca Farul să aibă un lot care să-i asigure revenirea în Liga 1", a explicat Gheorghe Bosînceanu.
Altfel, mai mulți suporteri ai Farului au anunțat pentru miercuri, 1 iulie, la ora 18, un marș de protest.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Iunie 2009
Stire din Sport : A fi sau a nu fi în Liga 1
Pagina a fost generata in 0.5203 secunde