Dennis Man este dorit în Serie A! Nici Galatasaray nu a renunțat la fotbalistul român

181
Dennis Man este dorit în Serie A! Nici Galatasaray nu a renunțat la fotbalistul român - dennisman-1641213138.jpg

Articole de la același autor

Situația lui Dennis Man (23 de ani) rămâne una incertă la Parma. Italienii nu sunt mulțumiți de randamentul fotbalistului român și ar fi dispuși să-l cedeze încă din această iarnă, definitiv sau sub formă de împrumut.
Salvarea sa poate veni chiar din Italia. Jurnaliștii italieni anunță că Dennis Man ar putea fi ajunge sub formă de împrumut la Sampdoria, în Serie A, acolo unde ar lucra din nou cu fostul său antrenor de la Parma, Roberto D'Aversa.

În acest moment, Sampdoria este pe locul 15 în Serie A, cu 20 de puncte, după 19 runde. Dacă s-ar transfera, Dennis Man ar deveni coleg cu Radu Drăgușin, împrumutat și el de la Juventus Torino.
Italianul Roberto D`Aversa îl cunoaște foarte bine pe fotbalistul român și ar avea nevoie de el în partea secundă a sezonului. În același timp, Dennis Man ar avea nevoie de o nouă provocare, cum ar fi Serie A, pentru a-și ridica moralul competițional.

Parma pare mai mult decât încântată de această propunere, fiind chiar dispusă să-i acopere în continuare o parte din salariu. Rămâne de văzut dacă în contract va fi stipulată și o clauză de transfer definitiv.

Nici Galatasaray Istanbul nu a renunțat la ideea de a-l transfera, chiar dacă pe fir a reintrat curând și rivala Trabzonspor.

Presa din Turcia anunță că în această săptămână va avea loc o întâlnire decisivă între cele două cluburi, pentru a se stabili dacă există sau nu șanse de transfer.

Dennis Man a fost cumpărat de Parma, în iarna trecută, de la FCSB, pentru aproximativ 11 milioane de euro. Parma vrea să obțină o sumă asemănătoare, pentru ca pierderile să fie minime.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0585 secunde