Derby-ul CS Cleopatra - Steaua, arbitrat de Radu Petrescu

254
Derby-ul CS Cleopatra - Steaua, arbitrat de Radu Petrescu - derby-1431539046.jpg

Articole de la același autor

Partida dintre echipele CS Cleopatra Mamaia și CSA CSS Steaua București, marele derby al rundei a 13-a a Diviziei Naționale de rugby juniori U19, va fi arbitrată de Radu Petrescu, din București, ajutat de judecătorii de margine Dănuț Frăsineanu și Gabriel Șeitan.
 
"Radu Petrescu este unul dintre cei mai valoroși arbitri români ai momentului, care a condus multe meciuri internaționale. Și asistenții au experiență, astfel încât am încredere deplină că nu vor fi probleme cu arbitrajul la derby-ul cu Steaua. Vrem ca numele învingătoarei să se stabilească numai și numai pe teren și am convingerea că Radu Petrescu va conduce bine jocul", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 


Partida CS Cleopatra - CSA CSS Steaua se va desfășura sâmbătă, 16 mai, de la ora 14.00, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan". Înaintea fluierului de start, echipa constănțeană ocupă primul loc în clasament, cu 50 de puncte, iar Steaua este pe 2, cu un punct mai puțin.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2889 secunde