S-au pus în vânzare biletele pentru finala Cupei României

138
1
S-au pus în vânzare biletele pentru finala Cupei României - saupus-1431539006.jpg

Articole de la același autor

Ieri, au fost puse în vânzare biletele pentru finala Cupei României, trofeu pe care și-l vor disputa Steaua București și Universitatea Cluj. Meciul este programat duminică, 31 mai, de la ora 21.00, pe Arena Națională. 


Biletele pot fi cumpărate de pe site-urile www.bilete.frf.ro și www.bilete.ro, prețurile variind între 15 și 250 de lei. Fiecare suporter poate cumpăra maximum patru bilete. 


Finala Cupei României 2014/2015 este promovată sub sloganul "Finala Ta, Povestea Ta!" și constituie, dincolo de contextul sportiv, o adevărată sărbătoare. 


"Pe 31 mai, vino împreună cu copilul tău pe Arena Națională și oferă-i o sărbătoare fără egal. A doua zi, pe 1 iunie, este Ziua Copilului, așa că dăruiește-i copilului tău o finală!", sună invitația FRF. 


Înaintea finalei, pe Arena Națională, va putea fi urmărit "Meciul de Legendă", în care vor fi pe teren foști jucători precum Bogdan Stelea, Ilie Balaci sau Ionel Dănciulescu.


Comentează știrea

Florin
14 mai 2015
O noua șansa

Atât timp cât vei continua să susții în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ți le dorești, acestea vor continua să se petreacă în viața ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4647 secunde