Divizia A la rugby 2010, Seria Est

Derby-ul CS Năvodari - Callatis Mangalia se joacă pe 10 aprilie

1292
Divizia A, eșalonul secund al rugby-ului românesc, va fi organizat, anul acesta, în trei serii geografice: Centru, Est, Vest.
Ambele echipe dobrogene care s-au înscris în campionat, Callatis Mangalia și CS Năvodari, sunt repartizate în Seria Est, alături de RC Stejarul Buzău și Colegiul Tehnic "Traian Vuia" Galați. În Seria Centru, vor juca RC Grivița, Sportul Studențesc, Metrorex, Olimpia București, Arsenal Târgoviște și CSM Pitești, iar în Seria Vest, competitoarele sunt CSM Sibiu, CFR Brașov, CS Universitatea Alba Iulia și CSS 2 Baia Mare.
Prima etapă a turului DA este programată în data de 20 martie. Cele două reprezentante ale județului vor evolua în deplasare: Callatis-ul la Buzău (stadion "Tineretului", ora 14.00), iar CS Năvodari la Galați (stadion "Municipal", ora 12.00). Derby-ul Dobrogei se va disputa în runda a treia, pe 10 aprilie, de la ora 11.00, la Năvodari. Returul va debuta pe 17 aprilie.
Conform regulamentului FRR, ocupanta locului întâi din fiecare serie va participa la jocurile de baraj, din 11, 18 și 25 septembrie 2010, pentru promovarea în primul eșalon. Partidele pentru promovare se vor desfășura în sistemul fiecare cu fiecare, pe teren neutru, un singur meci.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0974 secunde