Euro 2016

Derby-ul zilei, Suedia - Belgia. Ultima șansă pentru Ibrahimovici

346
Derby-ul zilei, Suedia - Belgia. Ultima șansă pentru Ibrahimovici - derbyulzilei-1466525498.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 19, se va decide ierarhia finală a Grupei F a Campionatului European de fotbal din Franța. Revelația acestui turneu final, Islanda, întâlnește, pe stadionul Saint-Denis din Paris, Austria, iar la Lyon, Portugalia lui Cristiano Ronaldo are disperată nevoie de victorie în confruntarea cu Ungaria. Ar fi o mare rușine pentru lusitani să nu acceadă în optimi! 


Clasament: 1. Ungaria (4 p), 2. Islanda (2 p), 3. Portugalia (2 p), 4. Austria (1 p). 




Cel mai important meci al zilei este duelul de la ora 22, din Grupa F, dintre Belgia și Suedia, sau ultima șansă a lui Zlatan Ibrahimovici de a-și conduce naționala către fazele eliminatorii. Starul suedez și Cristiano Ronaldo pot deveni singurii jucători care au reușit să marcheze la patru turnee finale ale Campionatului European. Suedezii sunt obligați să învingă pentru a merge mai departe, fapt ce îi aruncă pe belgieni la mâna rezultatelor. 


În cealaltă partidă, tot de la ora 22, italienii au depășit așteptările specialiștilor de pe "bătrânul continent", iar acum se bucură de fotbal. Cu două victorii din două posibile și niciun gol încasat, "nerazzurri" întâlnesc Irlanda și vor încerca să își continue seria invincibilității în cea mai echilibrată grupă de la Euro, așa cum a fost denumită.


Clasament: 1. Italia (6 p), 2. Belgia (3 p), 3. Suedia (1 p), 4. Irlanda (1 p).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5098 secunde