Deseară, România înfruntă Grecia, în preliminariile EURO 2016

868
1
Deseară, România înfruntă Grecia, în preliminariile EURO 2016 - deseararomgreci-1441554873.jpg

Articole de la același autor

În această seară, pe Arena Națională, reprezentativa de fotbal a României va juca cu Grecia, în meciul contând pentru preliminariile EURO 2016. Partida va putea fi urmărită în direct pe TVR 1, de la ora 21.45.

Vineri, tricolorii au remizat (0-0) cu Ungaria, în deplasare, într-o partidă tot din preliminariile EURO 2016.

România a coborât pe poziția secundă a clasamentului grupei, cu un punct în spatele Irlandei de Nord, care a învins, vineri, Feroe, scor 3-1.

"Ungaria, România și Irlanda de Nord se vor bate pentru cele două locuri care asigură calificarea directă. Avem mari probleme de recuperare fizică. Ne e greu să facem față la două jocuri într-o perioadă foarte scurtă", a declarat selecționerul Anghel Iordănescu după meciul cu Ungaria.

Tot astăzi, Finlanda va juca cu Feroe, iar Irlanda de Nord va întâlni Ungaria.

Clasamentul grupei este următorul: 1. Irlanda de Nord (16 p), 2. România (15 p), 3. Ungaria (12 p), 4. Finlanda (7 p), 5. Feroe (6 p), 6. Grecia (2 p). 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Duminică, 06 Septembrie 2015
Stire din Sport : Fotbal: FC Farul, victorie cu FC Rapid
Pagina a fost generata in 0.5444 secunde