Dezamăgire totală: FC Farul, învinsă în deplasarea de la Tulcea

874
6
Dezamăgire totală: FC Farul, învinsă în deplasarea de la Tulcea - faruldinamo26-1336930242.jpg

Articole de la același autor

După cele două victorii din etapele trecute, FC Farul a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de către Delta Tulcea: 0-2 (0-0), în meciul contând pentru etapa a 26-a a Ligii a II-a, Seria I.

Înfrângerea de la Tulcea este o lovitură grea pentru antrenorul Farului, Ion Barbu, care plecase de la Constanța doar cu gândul la victorie. Tulcenii au dominat în mare parte meciul, au avut în prima parte a jocului patru mari ocazii de gol, iar în repriza secundă, au înscris în două rânduri, prin Henry, în minute 67 și 90.
În contul "marinarilor", am trecut ratările lui Pătulea și V. Badea (bară), prea puțin însă pentru ca Farul să emită pretenții.
După meci, antrenorul Ion Barbu a părăsit stadionul nemulțumit de evoluția jucătorilor săi.
"Mă așteptam măcar la un egal, nu am crezut că vom pierde, sunt foarte supărat și îmi pare rău pentru acest rezultat. Jucătorii mei au avut faze clare de a marca, dar au ratat. Sper să ne redresăm până la următoarea etapă și să intrăm în forță în meciul cu Gloria Buzău" , a declarat, pentru "Cuget Liber", Ion Barbu.
FC Farul: Curcă, Nițescu, Amet (V. Badea), Ivanovici, Dino Eze, Nicola, A. Neagoe (S. Paraschiv), R. Neagoe, Sipovici, Pătulea, V. Sandu.
În urma rezultatului din această etapă, FC Farul ocupă locul 9 în clasamentul Seriei I.



Comentează știrea

DOAR FARUL !
14 mai 2012
Nu`i nimic

Nu`i nimic Barbone , capu` sus ! Oricum campionatul asta e pierdut , e bine ca verifici toti jucatorii, de la anul vrem sa iti arati adevarata valoare si sa le inchizi gura tuturor cu o promovare , faristii adevarati sunt alaturi de tine ... DOAR FARUL !

rechin91
14 mai 2012
Amatorism

Cum pui tu echipa in articol ma amatorule? Documentare inainte de a redacta baaai oameni buni...Cuget Liber ce ai ajuns??

Mardare
14 mai 2012
Pentru CRINA de ieri si toti agramatii PDL-isti :

asa si? Radu Mazare este intradevar infectat de 8 ani, iar viata ii este oricum limitata. Vai ce stire noua. O stie si Nicusor Constantinescu, insa totul este tinut evident sub tacere, in mare din motive politice. Oricum asemenea lucruri nu se dau public, cu una cu alta. Uitati-va la fata lui de aproape si la structura epidermei. Este primul lucru dupa care poti sa iti dai seama de starea agravata in care se afla Radu. Pielea sa este scorojita, edilul folosind machiaj si fond de ten pentru a-si cosmetiza semnele de deteriorare fizica, din ce in ce mai vizibile. De asemenea, boala ii determina o slabire continua a organismului si o pierdere in greutate accentuata. Uitati-va la picioarele sale, vor ajunge treptat piele si os. Iar asta nu e de ras. Omul trebuie sa se tina de sport si sa aiba o nutritie extrem de echilibrata. Acum cativa ani de zile, aparusera zvonuri in media ca Mazare ar fi fost in Brazilia sa-si schimbe ficatul. S-a facut o gramada de zarva mizerabila si galceava propagandista, insa nimic nu a fost clarificat. Acum insa s-a aflat ca el de fapt fusese atunci la clinica din Sao Paulo, unde i-a fost detectata maladia si unde se deplaseaza periodic pentru control. Asta ca sa nu mai vorbeasca lumea despre faptul ca ar avea afaceri ilegale si hoteluri de lux in Brazilia. De asemenea, in Madagascar exista o clinica vestita izolata de mass-media, subventionata de rusi si chinezi, pentru research-ul evolutiei si tratamentul bolii. Mazare a devenit astfel interesat de institutie, unde isi face tratamente si proceduri pentru incetinirea procesului. Asadar, sa nu mai fim rai totusi. Omul chiar se lupta cu viata. El nu merge acolo in vacante sau pentru distractie, ci pentru tratament. Iar ca primar a fost bun, chiar daca nu i-au iesit toate cele planificate si in pofida faptului ca este criticat non-stop. Fiti sinceri cu voi si uitati-va la oras si cate s-au facut in mandatul sau. Care alt primar a mai ajutat batranii ca el? Hai sa incercam sa nu mai judecam omul cu una cu doua, caci fiecare este cu necazurile sale in viata. Iar boala sa nu este motiv de gluma.

mishu
14 mai 2012
nedelcu, pleaca!

cred ca ar cam fi cazul ca Nedelcu sa plece, nu poate sustine cu nimic echipa, degeaba a fost un inceput de retur furtunos, ca era de asteptat sa nu se faca nimic. Ca sa promovezi trebuie sa bagi bani, sa aduci jucatori, nu 3-4 care nu au mai jucat de jumat de an, si vrei sa promovezi. A-ti stricat o echipa frumoasa :(

sharky
14 mai 2012
salut

Cu acest patron nu ajungem nicaieri indiferent de oricine ar veni sa joace sau sa antreneze, rezultatele vor fi aceleasi. Alaturi de Farul mereu http://dublazilei.wordpress.com/ inspiratia ta zilnica in pariuri sportive

?
14 mai 2012
?

Sa nu uitam ca Henry a fost creat de noi si lasat liber sa plece ca si Fatai. management dezastruos!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7687 secunde