FC Farul a bătut pe Dinamo II, Ion Marin - înjurat non stop!

1251
5

În fața celor 500 de spectatori prezenți, sâmbătă, la stadion, "marinarii" lui Ion Barbu au reușit să obțină al doilea succes consecutiv pe teren propriu în Liga a II-a, 2-1 (1-1) cu Dinamo II București.

Farul a început slab meciul cu Dinamo II, oaspeții reușind să deschidă scorul în min. 5, prin Bereșoae. Constănțenii au depășit rapid momentul, au revenit în atac și, după ce au ratat câteva ocazii bune, în min. 33 au egalat: Stanca a comis henț în careu, iar penalty-ul just acordat a fost transformat de Pătulea, 1-1 fiind scorul cu care s-a intrat la cabine.
La reluare, Farul a părut mult mai hotărâtă să obțină cele trei puncte. În min. 47, Nicola Berti a luat o acțiune cont propriu de la 35 de metri și s-a oprit numai după ce mingea a poposit în plasa porții lui Pena. La 2-1, constănțenii au preferat să apere avantajul de pe tabelă, în timp ce echipa lui Ion Marin și-a dovedit limitele, arătând de ce este foarte aproape de retrogradarea în Liga a III-a.
Fluierul final al partidei i-a găsit pe cei doi tehnicieni în ipostaze diferite, suporterii constănțeni aplaudându-l la scenă deschisă pe Ion Barbu, în timp ce Ion Marin a fost huiduit și înjurat ca la ușa cortului.

După meci, Ion Barbu a apărut foarte relaxat în fața jurnaliștilor și a dedicat victoria tuturor celor care iubesc și sunt alături de FC Farul, indiferent de situația din clasament a echipei.
"Este un rezultat foarte important pentru mine, pentru jucători, pentru suporteri, pentru conducere, pentru toți cei care fac parte din familia Farului. Jucătorii mei au făcut tot ce au putut pentru a câștiga acest meci și vreau să-i felicit și să le mulțumesc pentru felul în care s-au dăruit pe toată durata partidei. Această victorie a fost obținută în fața unuia dintre foștii mei antrenori, Ion Marin. Aștept cu încredere meciul de săptămâna viitoare, de la Tulcea, de unde sper să ne întoarcem cu încă trei puncte", a declarat antrenorul Farului.



Comentează știrea

Dini
6 mai 2012
Pana la capat alaturi de Faru

Trebuie sa fim alaturi de Ion Barbu sa il ajutam cum el a ajutat echipa noastra trebuie sa fim alaturi de el la Tulcea cat mai multi sa nu il lasam la greu. Eu inca mai sper sa se intample o minune cam imposibila dar trebuie sa fim langa baieti pana la capat acum este momentu adevaratilor faristi. HAI FC FARUL CONSTANTA CU FARUL PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA .

mishu
7 mai 2012
ar fi culmea

ar fi chiar culmea sa promovam:)) sa batem tot pana la sfarsitul sezonului si sa promovam :))

un Farist adevarat
7 mai 2012
Lasa-ne Barbule!

Nu jucam un fotbal de Liga I, fotbalistii nostri sunt nepregatiti fizic, tactic si tehnic, iar asta se va vedea in meciurile din deplasare, unde vom pierde din nou la scor! Barbu sa ne lase si sa aducem un antrenor de valoare, de Liga I ! L-a tinut in teren pe V. Badea (o epava de jucator) aproape tot meciul!!! Barbule ... la ce meci te uitai tu? Iar inlocuirea facuta, tocmai cu Al. Paraschiv, un jucator paralel cu fotbalul, ne-a umplut de nervi! In plus, titularizarea cu insistenta a lui Pana, este o dovada clara de neprofesionalism! Sa fie adus Sorin Cartsu antrenor. Hai Farul Constanta! Dar fara nonvalori!

Dini
7 mai 2012
Nu lasam Faru

Daca erai farist adevarat erai pe stadion sambata si urlai la ion Barbu ce scri tu acolo si ieri ai scris acelasi lucru si aici si pe telegraf. Cine te pune sa scri ar trebui sa stie ca unii dintre noi nu o sa lase echipa asta niciodata si o sa mergem cu Faru pana la capat. HAI FC FARUL CONSTANTA CU FARUL PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA .

Djalminha
7 mai 2012
C.Pahomie

Titlul articolului tau este unul de CACAO...Du-te dupa cel caruia i-ai luat locul(Nedelea).

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4369 secunde