Concurs FC Farul, primele puncte în mandatul lui Ion Barbu / GALERIE FOTO

859
1

Articole de la același autor

FC Farul a reușit să mai șteargă din impresia nefavorabilă lăsată în ultima perioadă și a adus un strop de bucurie suporterilor, învingând, cu scorul de 2-1, acasă, pe CF Brăila.

La primul meci oficial acasă cu Ion Barbu la timonă, "marinarii" au început tare jocul cu CF Brăila și au marcat rapid, prin Robert Neagoe, după numai șase minute de la primul fluier.
Constănțenii au prins aripi, iar în min. 11, tabela s-a modificat din nou, grație golului lui Radu Sascău. La 2-0, jucătorii lui Ion Barbu au decis, însă, să renunțe la orice idee de atac și să apere rezultatul. Totul a mers conform planului până în minutul 55, când Cosmin Stegaru a comis un henț stupid în apropierea propriului careu, a primit cartonaș roșu și și-a lăsat echipa în zece oameni. În urma acestei lovituri libere, oaspeții au redus din diferență, prin Necoară.
Spre deosebire de ceea ce așteptau cei 300 de suporteri prezenți în tribune, golul brăilenilor nu a schimbat deloc fața palidă a jocului. Mai mult, în min. 81, bosniacul Enes Sipovic a căzut secerat la pământ, după o lovitură involuntară încasată de la un adversar, fundașul farist
și-a pierdut cunoștința pentru câteva secunde, fiind nevoie de intervenția energică a echipajului de pe ambulanță pentru a-și reveni.
Meciul s-a terminat cu victoria la limită, 2-1, a Farului, iar în urma acestui rezultat, constănțenii au urcat o poziție în clasament și i-au asigurat un debut fericit pe teren propriu antrenorului Ion Barbu.
"Este un rezultat important pentru noi, aveam nevoie de o victorie ca să refacem moralul echipei. Jucătorii mei au făcut tot ce au putut pentru a câștiga și vreau să-i felicit și să le mulțumesc. Cu siguranță nu o să uit niciodată această victorie. Obiecti-vul meu în continuare este să reușesc să scot tot ce au mai bun de la jucătorii mei la fiecare meci, să aducem din nou lumea la stadion, să terminăm cu bine acest retur, iar cu achizițiile pe care le vom face la vară și cu sprijinul suporterilor, să formăm o echipă care, anul viitor, să atace promovarea. Locul Farului este în Liga I", a declarat Ion Barbu.
Etapa viitoare (sâmbătă, 5 mai), FC Farul va juca, tot pe teren propriu, împotriva echipei Dinamo II București.

Comentează știrea

cristi
2 mai 2012
Un bun salariu

Daca stii sa copiezi si sa lipesti un anunt ,atunci poti castiga bani lucrand de acasa in internet.Tot ceea ce iti trebuie este sa ai un calculator si conexiune la internet.Nu iti trebuie decat 10 minute pe zi ca sa pui un anunt.Daca vreti sa aflati mai multe detalii puteti intra in contact prin email [email protected]. Se castiga bani in fiecare zi Sa aveti o zi buna!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4922 secunde