Circuitul Tennis Europe U14 de Supercategorie

Diana Andreea Soare, eliminată în turul al treilea al turneului de la Dueren

132
Diana Andreea Soare, eliminată în turul al treilea al turneului de la Dueren - 11-1659599151.jpg

Articole de la același autor

Tânăra jucătoare de tenis Diana Andreea Soare, sportivă legitimată la CS Medgidia, a avut o evoluţie onorabilă la turneul Tennis Europe U14 de Supercategorie de la Dueren (Germania), reuşind să pătrundă până în turul al treilea al probei de simplu. Constănţeanca a fost învinsă de o jucătoare din Cehia, care avea să câştige apoi titlul de campioană.

Tot în runda a treia s-au oprit alte două jucătoare din România, Alexia Ioana Tatu, de la CS Ten Club Tenis Buzău, şi Giulia Safina Popa, de la CSM Oradea, în timp ce Maia Ilinca Burcescu, de la CS Dinamo Bucureşti, a ajuns în sferturile de finală, fază în care avea să fie eliminată, după o partidă de trei seturi, de jucătoarea din Cehia care o învinsese şi pe Andreea Soare.

Maia Ilinca Burcescu şi-a luat însă revanşa în proba de dublu, în care a făcut pereche cu Kali Supova (Slovacia), alături de care şi-a adjudecat trofeul. Finala a fost una dramatică, de partea cealaltă a fileului aflându-se Daria Koreshkova şi Marta Mariia Makarova. Rusoaicele s-au impus în primul set, 6-3, însă românca şi partenera sa au revenit spectaculos, au egalat la general (6-4 în setul secund), pentru ca, în decisiv, să câştige cu 11-9.

„Internationale Deutsche Tennismeisterschaften U14” de la Dueren este un turneu inclus în circuitul Tennis Europe de Supercategorie, cea mai valoroasă serie de turnee din Europa.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5697 secunde