Dinamo, pe urmele Rapidului. Două firme cer insolvența câinilor

99
Dinamo, pe urmele Rapidului. Două firme cer insolvența câinilor - danciulescu24458900-1365438540.jpg

Două societăți comerciale, o agenție de turism și o clinică medicală, solicită Tribunalului București deschiderea procedurii de insolvență a clubului FC Dinamo pentru datorii neonorate, conform portalui instanțelor de judecată din România.

Tribunalul București a înregistrat, joi, solicitarea agenției de turism SC Speedex Tours & Sport Consulting SRL în ceea ce privește deschiderea procedurii de insolvență a societății SC Dinamo 1948 SA.

O altă solicitare de intrare în isolvență a grupării "alb-roșii" a fost înregistrată de societatea Eurosanita S.p.a. la 1 martie 2013. La sfârșitul anului trecut, foștii jucători ai formației dinamoviste, Liviu Ganea și Dorel Stoica, solicitaseră intrarea în insolvență a societății, pentru datorii salariale, dar Tribunalul București a luat act la 19 martie 2013 de renunțarea la judecată.

Contactat, luni, de agenția de presă MEDIAFAX, președintele executiv al FC Dinamo, Constantin Anghelache, a declarat că nu are cunoștință de acțiunile deschise în instanță de cele două societăți comerciale, scrie realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Februarie 2013
Stire din Sport : Nicolae Badea pleacă de la Dinamo
Joi, 24 Ianuarie 2013
Stire din Economie : Oltchim intră în insolvență
Miercuri, 23 Ianuarie 2013
Stire din Economie : Oltchim intră în insolvență
Pagina a fost generata in 0.4504 secunde