Distracție sportivă la Tabăra Tematică "Petrece Vara la Mare"

264
Zilele trecute, 500 de tineri au sosit în Centrele de Agrement aflate în administrarea Direcției Județene de Sport și Tineret Constanța, cu scopul participării la Tabăra Tematică "Petrece Vara la Mare".


Evenimentul este organizat de DJST Constanța, în parteneriat cu Asociația Studenților și Medicilor Voluntari, Radio România Junior, Radio KIDS și Federația Română de Rugby, și se va desfășura până pe data de 3 septembrie.


Astfel, copiii iau curs la diferite turnee sportive și jocuri de grup, ateliere tematice, jocuri marinărești, jocuri ce au ca scop stimularea creativității și imaginației tinerilor.


Prin această tabără, DJST Constanța, cu sprijinul partenerilor, și-a propus să ofere tinerilor alte perspective cu privire la petrecerea timpului liber, desfășurând mai multe activități și jocuri care vor contribui la dezvoltarea personală a participanților, punând accentul pe: abilități de vorbire; abilități legate de viața socială (socializare); abilități legate de gândire; abilități de lucru în echipă; abilități de management personal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 August 2012
Stire din Sport : Se retrage Octavian Bellu după JO 2012?
Sâmbătă, 18 August 2012
Stire din Sport : Sâmbătă, FC Farul atacă Delta Tulcea
Sâmbătă, 18 August 2012
Stire din Sport : "Avem o echipă incredibil de bună"
Sâmbătă, 18 August 2012
Stire din Sport : Campionii turneelor de la Idu Mamaia
Pagina a fost generata in 1.6962 secunde