Sâmbătă, FC Farul atacă Delta Tulcea

882
5
Sâmbătă, FC Farul atacă Delta Tulcea - farul11-1345238138.jpg

Articole de la același autor

"Marinarii" lui Ion Barbu vor înfrunta sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare la Tulcea, echipa locală Delta, care vine după o înfrângere drastică din amicalul cu FC Viitorul (5-1), de zilele trecute.


Alb-albaștrii au un nou posibil coechipier: brazilianul Alex Santiago Monteiro (21 ani), atacant / mijlocaș venit liber de contract de la U. Cluj, dar care a jucat și la FC Snagov o perioadă de timp.


Brazilianul a ajuns la Farul joi, și a efectuat, până în prezent, doar câteva antrenamente, urmând, sâmbătă, să fie testat pentru prima oară de tehnicianul FC Farul, în amicalul cu Delta. Fotbalistul nu are încă contract încheiat, dar dacă va reuși să impresioneze conducerea formației de pe litoral, acesta va rămâne la echipă.


"Este un jucător care sper să confirme", a spus Ion Barbu.


Întrebat dacă Monteiro va reprezenta o piesă de rezistență în lotul lui, "Barbone" a răspuns: "Așa aș vrea să cred, dar rămâne de văzut cum se prezintă. Îl voi folosi și în amicalul cu Delta Tulcea, dar și în următoarea partidă, programată miercuri, cu Săgeata Năvodari", a completat Barbu.

Primul 11, aproape format


Formula de start a Farului, pentru noul campionat al Ligii a II-a, este încă păstrată secret de antrenorul Ion Barbu, însă aceasta este aproape formată, dar poate suferi modificări oricând.


"În proporție de 80%, echipa este formată, nu vreau să fac încă public primul 11, mai sunt două săptămâni până la startul noului sezon al Ligii a II-a, și se poate întâmpla orice", ne-a mai spus tehnicianul FC Farul, Ion Barbu.



Comentează știrea

Mikey TL
18 august 2012
Au atacat de s-au rupt...

mai bine zis i-am rupt :))) delta 3-1 fc farul :)))

El Comandante
18 august 2012
Intreb si eu:

L-ati dat afara pe Mihalache (n.a. Sorin)? Sau l-a angajat Tzutzu cu carte de munca, salariu minim pe economie, masa calda la pranz etc? :))))

Linia a II-a
18 august 2012
Il Comandante

Nea Mihalache a fost promovat e redactor sef adjunct

El Comandante
18 august 2012
Aaaaaa, bun asa!

Ma miram eu ca nu mai scrie nimeni urat despre RCJ Farul! Sper ca nu-i traseaza indicatii pretioase si lu' Aldea asta! Baaaa, Mihalache! Azi a batut Farul pe Baia Mare, scor final 30-13! Scrie si tu frumos de baietii de la malul marii! Ca te premiaza Tzuztu pt asta! :))))

El Comandante
18 august 2012
Aline, ia uite aici!

SORIN MIHALACHE - "În general, vedetele nu au nevoie de nicio prezentare. Totuși, dacă vreți să aveți de-a face cu un jurnalist care are coloană vertebrală, apelați cu încredere la secția Sport. Caracterizare personală? Frumos, deștept, spontan, citit, jovial, spectaculos, cu o memorie de elefant!" HA HA HA!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 August 2012
Stire din Sport : Se retrage Octavian Bellu după JO 2012?
Sâmbătă, 18 August 2012
Stire din Sport : "Avem o echipă incredibil de bună"
Sâmbătă, 18 August 2012
Stire din Sport : Campionii turneelor de la Idu Mamaia
Pagina a fost generata in 3.2438 secunde