Distracție, voie bună și tenis, la turneul Platinum Mamaia

136

Articole de la același autor

Baza sportivă a Tenis Club Idu din Mamaia a găzduit, week-end-ul trecut, turneul Platinum Mamaia - Cupa Vicomte, coordonat de Circuitul Tenis Partener, o competiție adresată amatorilor din România. 


Cea de-a șasea ediție a turneului a înregistrat un nou record de participare, 270 de jucători, din toate colțurile țării, concurând la probele de simplu și de dublu. 


După cum au pro-mis încă de la bun început, organiza-torii și sponsorii le-au pregătit participan-ților o mulțime de momente de rela-xare și surprize. Pre-miile jucătorilor au fost oferite de Vi-comte A. Paris, partenerul oficial al evenimentului Platinum Mamaia, dar și Platinum București. 


Participanții au venit însoțiți de susținători, de prieteni și de familie și, chiar dacă au fost momente când vremea rea s-a arătat, nimic nu i-a îndepărtat pe concurenți de pe teren. 


Duminică a fost ziua finalelor. Cea mai așteptată finală a fost cea de dublu de la nivelul 9, în care au jucat echipele George Vanghele - Cătălin Catană și Dragoș Vasilescu - Ion Ioniță. Pereche Vanghele - Catană s-a impus, scor 6-3, 6-4. 


De asemenea, organizatorii au menționat faptul că s-a înregistrat o premieră absolută în istoria Tenis Partener în privința turneelor Platinum, și anume, nicio retragere nu a fost înregistrată într-un program cu 75 de partide. 


În paralel cu turneul destinat jucătorilor amatori, s-a mai desfășurat și turneul Tenis10, la care au participat 80 de copii, cu vârste între 4 și 10 ani. 


Iată care sunt restul câștigătorilor turneului Platinum Mamaia: Ionuț Sandu (simplu nivel 4), Ion Grosu (simplu nivel 5), Violeta Alexandrescu (simplu nivel 5), Valentin Munteanu (simplu nivel 6), Lucian Alexandru Pană (simplu nivel 7), Gabriel Liahovici (simplu nivel 8), Gheorghe Bafani și Răzvan Radu (dublu nivel 5), Laurențiu Tufescu și Flavius Stan (dublu nivel 6), Andrei Stan și Cătălin Tuța (dublu nivel 7).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.1797 secunde