Doi juniori de la TC Idu, în "focurile" calificării la Tennis Europe Winter Cups

134
Doi juniori de la TC Idu, în

Articole de la același autor

Tenisul constănțean prinde aripi! Doi juniori ai TC Mamaia Idu se pregătesc pentru partidele de calificare ale competiției internaționale Tennis Europe Winter Cups. 


Constănțenii Edris Fetisleam și Adrian Boitan, alături de Vlad Dancu din București, vor face parte din echipa României, care va participa, săptămâna viitoare, în Franța, la runda de calificare Tennis Europe Winter Cups U16. Delegația va fi însoțită de antrenorul federal Claudiu Munteanu. România se află în Grupa A, împreună cu echipele din Franța, Letonia, Norvegia, Rusia, Slovacia, Slovenia și Ucraina. În total, sunt patru grupe, a câte opt echipe, ceea ce înseamnă că în competiție sunt înscrise 32 de țări. Primele două echipe din fiecare grup se vor califica la rundele finale, care vor avea loc în perioada 20-22 februarie. 


"Va fi o competiție puternică, sunt multe echipe bune, dar deocamdată aș-teptăm tragerea la sorți. Edris și Adrian s-au pregătit la Con-stanța, cu câte două antrenamente pe zi. În week-end, vor pleca la București, unde vor urma câteva antre-namente cu Claudiu Munteanu, după care vor merge în Franța. Jocurile vor avea loc în perioada 6-8 februa-rie", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul celor doi jucători, Damian Petcu. 


Cei doi juniori și-au câștigat dreptul de a reprezenta România la această competiție în urma prestației pe care au avut-o la Campionatele Naționale U16 de săptămâna trecută. Edris a devenit campion național, însă după ce a fost nevoit să îl înfrângă în finală, pe colegul său de club. 


"A fost un rezultat neașteptat datorită faptului că niciunul nu figura ca și favorit. Cei doi au fost selecționați în echipă, alături de Dancu, datorită rezultatelor și a jocului solid pe care l-au făcut. Amândoi fac tenis de la vârsta de cinci ani. Pe Adrian l-am pregătit încă de atunci. Edris este venit la noi la club de doar cinci luni, el fiind antrenat de Dorin Ochiuleț. În urma rezultatelor obținute, cei doi vor fi sponsorizați de domnul Idu, sponsorizare care constă în deplasarea jucătorilor la competiții internaționale din calendarul ITF", a mai adăugat Damian Petcu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6213 secunde