Doi juniori din Academia FC Farul se pregătesc cu echipa mare

265
Doi juniori din Academia FC Farul se pregătesc cu echipa mare - doijuniori-1596547952.jpg

Articole de la același autor

Site-ul oficial al FC Farul Constanța a anunțat că, după Ștefan Rus și Darius Ciolacu, care se pregătesc alături de seniori încă din iarnă, când au participat la cantonamentul efectuat în Turcia, alți doi tineri fotbaliști din cadrul Academiei de copii și juniori de la FC Farul Constanța se antrenează sub comanda antrenorului Ianis Zicu: Ionuț Lefter Pelivan și Cosmin Ștefan Stroescu.

Se continuă astfel strategia de promovare la echipa mare a juniorilor din propria pepinieră.

În vârstă de 18 ani, Cosmin Ștefan Stroescu evoluează pe postul de fundaș central și este jucător de bază la formația sub 19 ani a alb-albaștrilor.

"Mă simt foarte bine la echipa mare, colegii sunt foarte înțelegători cu noi, ne ajută să ne integrăm și sperăm să fie totul bine în continuare. Față de juniori, antrenamentele sunt mai intense și se simte că este alt nivel. Îmi doresc să joc în continuare la echipa sub 19 ani, dar sper că voi avea șansa de a debuta în viitorul apropiat și la seniori", a spus Stroescu, al cărui jucător preferat este Lionel Messi, dar pentru că joacă pe postul de fundaș central îl admiră pe Sergio Ramos.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4988 secunde