Grupele de copii și juniori de la HCDS se antrenează pe plajă

131
Grupele de copii și juniori de la HCDS se antrenează pe plajă - grupele-1596131321.jpg
Site-ul oficial al HC Dobrogea Sud Constanța a anunțat că în vederea sezonului 2020-2021 nu doar formația de seniori se antrenează în această perioadă.

Toate grupele de copii și juniori ale Academiei HC Dobrogea Sud au început pregătirea pe plajă. "Mini-delfinii" lui Eden Hairi, juniorii IV ai lui Enis Murtaza, juniorii II și III pregătiți de Ionuț Pușcașu și juniorii I antrenați de George Buricea și Enis Murtaza sunt la baza piramidei performanței pe care o construiește HC Dobrogea Sud.

"Avem o academie care acoperă toate grupele de vârstă, avem un concept de pregătire propriu, cu antrenori tineri și valoroși. Obiectivul nostru este să le dăm posibilitatea copiilor orașului nostru să facă handbal de performanță. Îmi doresc ca această academie să fie una dintre cele mai puternice academii de handbal masculin din România, iar grupele noastre să participe în fiecare an la turneele finale, atât la copii cât și la juniori. Ca o ambiție personală, îmi doresc ca, peste șase-șapte ani, echipa de seniori să fie alcătuită preponderent din jucători constănțeni formați la această academie și să ne mândrim cu această echipă fanion a județului" , a declarat Aihan Omer, antrenor coordonator Academia HC Dobrogea Sud.

Juniorii I, care alcătuiesc în proporție de 90% și echipa secundă care activează în Divizia A, sunt deja în anticamera echipei de seniori.

"Avem antrenamente de individualizare pentru juniorii 1 și 2 și cei mai tineri de la echipa de seniori. Ne vom întâlni o dată sau de două ori pe săptămână să lucrăm cu vârfurile de la juniori și cu cei mai tineri de la prima echipă. Este important pentru ei să ia contact cu astfel de antrenamente cât mai repede, să știe la ce să se aștepte când vor deveni seniori. La fel, este important să ai modele, să te antrenezi cu cei mai mari. Avem toate categoriile de vârstă și sperăm ca, în curând, să nu mai fie nevoie să transferăm și să putem promova jucători din pepiniera proprie" , a declarat George Buricea.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4381 secunde