Doi tenismeni legendari se retrag în 2020

415
Doi tenismeni legendari se retrag în 2020 - fratiibryan-1573730546.jpg

Articole de la același autor

Frații Bob și Mike Bryan, care dețin unul dintre cele mai frumoase palmaresuri din istoria tenisului la dublu masculin, au anunțat că se vor retrage din circuit în 2020, după US Open, informează AFP.

Gemenii americani, în vârstă de 41 ani, se vor opri așadar la New York, unde a început totul pentru ei, în 1995, când au disputat primul lor turneu de Mare Șlem. Ei au așteptat apoi opt ani pentru a câștiga, la Roland Garros, primul dintre cele 16 trofee majore din cariera lor.

Bob și Mike Bryan s-au mai impus încă o dată la Internaționalele Franței, cucerind totodată de șase ori titlul la Australian Open, de trei ori la Wimbledon și de cinci ori la US Open.

Ei mai au acum la dispoziție încă un sezon pentru a-și îmbunătăți palmaresul, care cuprinde până cum 118 titluri în total, între care 39 de categoria ATP Masters 1.000.

"Mike și cu mine am ales să încheiem sezonul 2019 după US Open, chiar dacă știam că avem toate șansele să ne calificăm la Turneul Campionilor. După lungi discuții, am decis că ar fi de preferat să ne odihnim și să ne întărim corpurile în vederea sezonului 2020, care va fi ultimul pentru noi în circuit", a precizat Bob Byran într-un comunicat.

Perechea americană, care a terminat zece sezoane în fruntea clasamentului ATP la dublu (438 de săptămâni în total), a contribuit la victoria Statelor Unite în Cupa Davis, în 2007, cucerind totodată aurul olimpic la Londra, în 2012.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7255 secunde