Doi tineri baschetbalişti constănţeni, la selecţia naţională a juniorilor U16

110
Doi tineri baschetbalişti constănţeni, la selecţia naţională a juniorilor U16 - 1-1671458243.jpg

Articole de la același autor

Federaţia Română de Baschet, cu sprijinul Ministerului Sportului, organizează, în perioada 19-30 decembrie, la Piteşti şi Târgovişte, acţiuni de selecţie naţională şi pregătire centralizată ale loturilor naţionale U16, masculin şi feminin, la care vor fi prezenţi peste 50 de sportivi şi sportive din întreaga ţară.

Pe lista celor 27 de jucători convocaţi la acţiunea de la Târgovişte se regăsesc şi doi constănţeni: David Todirică, de la Fly OC, şi Kevin Iulian Săndulescu, de la Axiopolis Cernavodă. Ei se vor pregăti sub comanda antrenorilor Claudiu Fometescu şi Alin Săftel, fiind testaţi în vederea selecţiei şi construirii naţionalelor care vor participa la Campionatele Europene U16 din vara anului viitor.

XXX

Tânăra jucătoare de baschet Amira Bou-Chedid, componentă a echipei de junioare U16 CSM Constanţa, a marcat un coş senzaţional în partida cu BC Leii Bucureşti, disputată la Sala Sporturilor, în cadrul Campionatului Naţional. Ea a recuperat mingea de sub panou, a avansat rapid, secundele condiţionau un atac scurt, astfel că a aruncat mingea de la jumătatea terenului, pe sirenă!

Amira nu este la prima ispravă de acest gen, ea încasând premiul oferit de BC Athletic, în urmă cu câteva sezoane, la concursul aruncărilor de la mijlocul terenului, la un meci din Liga Naţională.

Foto: Federaţia Română de Baschet / frbaschet.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.88 secunde