DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! Nicolae Tilihoi a murit! Marele sportiv, răpus de o boală grea

410
DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! Nicolae Tilihoi a murit! Marele sportiv, răpus de o boală grea - 890506679710nicolaetilihoi-1521970380.jpg

Articole recomandate

Nicolae Tilihoi, fostul mare jucător al Craiovei Maxima, a murit la vârsta de 61 de ani, din cauza unei boli incurabile.


A cucerit două trofee de campion și patru cupe ale României. În divizia A a evoluat în 294 de partide, marcând de 7 ori. Are 36 de apariții în cupele europene și 10 în tricoul naționalei.

Nicolae Tilihoi a fost jucător de bază în echipa Craiova Maxima. Acesta a fost descoperit de Corneliu Andrei Stroe la un trial în București și adus la Știința. A evoluat la Universitatea în perioada 1976-1987, mai bine de un deceniu în care a făcut pereche cu Costică Ștefănescu în centrul liniei de fund.

Nicolae Tilihoi a întâmpinat mai multe drame, În 2008, el și-a pierdut fiica de numai 29 de ani, care la rândul ei a dus o luptă grea cu o boală incurabilă, scrie realitatea.net


"Fac un tratament pentru o boală, spre cancer ca să zic așa. Eu am avut nevoie de un medicament american. Balaci s-a dus la Gino Iorgulescu și m-a ajutat LPF cu prețul acestui medicament. E în jur de 15.000 de lei. E un gest onest și mi se pare un lucru deosebit ca în 3 zile să rezolve tot. Mai ales pentru România. Mă repet, îi mulțumesc și le doresc tuturor tot binele din lume", spunea Tilihoi în urmă cu trei ani.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5339 secunde