Doliu în rugby-ul românesc. A murit fostul internaţional de juniori Ştefan Stan

867
Doliu în rugby-ul românesc. A murit fostul internaţional de juniori Ştefan Stan - 11-1692359819.jpg

Articole de la același autor

Federaţia Română de Rugby a anunţat, vineri, 18 august, pe site-ul său oficial, decesul fostului jucător Ştefan Stan, fost component al naţionalelor de juniori ale României.

„Federaţia Română de Rugby anunţă cu tristeţe şi cu regret că fostul jucător Ştefan Stan a încetat din viaţă, la vârsta de 35 de ani. Victimă a unui grav accident rutier în 31 august 2019, în urma căruia a suferit leziuni grave ale coloanei, fiind diagnosticat cu paraplegie, în ultimii patru ani Ştefan Stan s-a luptat pentru fiecare zi de viaţă cu tratamente, recuperare şi noi intervenţii chirurgicale.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Rugby.

Fost component al loturilor naţionale de juniori U18, U19 şi U20 ale României, Ştefan Stan a început rugby-ul la juniorii clubului RC Griviţa, ca în ultimul an de juniorat să evolueze pentru echipa Liceului „Aurel Vlaicu”. La începutul senioratului, a plecat în Germania, unde a jucat timp de trei ani la Stusta Munchen, după care a revenit în ţară, pentru o scurtă perioadă, la Timişoara. S-a mutat în Spania pentru a evolua la Jaen, ca apoi să se întoarcă la Bucureşti unde a jucat timp de patru sezoane la Olimpia, după care, pentru perioade scurte de timp a jucat la Pantelimon şi Dinamo.

Ştefan Stan şi-a încheiat cariera de jucător la Sportul Studenţesc, pentru care a jucat ultimul meci în luna mai 2018, în finala Diviziei A, chiar cu RC Griviţa, echipa clubului care l-a format. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5833 secunde