Doliu în sportul constănțean. A murit Dali Gurman!

533
2
Doliu în sportul constănțean. A murit Dali Gurman! - candela13635077651377079135-1384501829.jpg

Articole de la același autor

Lumea sportului constănțean este îndurerată, după aflarea veștii că fostul antrenor de atletism Dali Gurman a încetat din viață, la vârsta de 69 de ani. Coleg de catedră cu alți doi tehnicieni de excepție, Constantin Mihail și Dan Ciocan, profesorul Dali Gurman a activat la CSS 1 Constanța și la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității "Ovidius" și a fost colaborator al secției de atletism a Clubului Sportiv Farul. "CS Farul Constanța și doamna Elena Frîncu sunt alături de familie în aceste grele momente pricinuite de decesul celui ce a fost Dali Gurman. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a transmis expertul sportiv al CS Farul, Dumitru Mihăilescu.

Comentează știrea

ion condrici
15 noiembrie 2013
a murit .....

l-am cunoscut pe ilustrul profesor,gurman dali,un om cu calitati deosebite,un bun pedagog ! regret disparitia SA si nu il voi uita niciodata ! dumnezeu sa-l aiba in paza !

edith gurman
5 aprilie 2014
MULTUMIRI

Va multumesc pentru gandurile frumoase publicate in amintirea tatalui meu.....prietenia si relatia minunata pastrata de-a lungul anilor cu toti colegii i-au luminat intrega existenta, pana in ultimul moment. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0977 secunde