DOLIU ÎN SPORTUL ROMÂNESC! Fostul antrenor al campioanei CSU Asesoft Ploiești, răpus de cancer

408
2
DOLIU ÎN SPORTUL ROMÂNESC! Fostul antrenor al campioanei CSU Asesoft Ploiești, răpus de cancer - vladimirarnautovic-1432974298.jpg

Articole recomandate

Vladimir Arnautovic (43 ani), antrenorul campioanei CSU Asesoft Ploiești, a decedat în această dimineață, în jurul orei 6:00, pe patul de spital al unei clinici din Belgrad. Diagnosticat cu cancer la ficat, în luna februarie a acestui an, Arnautovic a pierdut, astăzi, lupta cu viața, la capătul unei îndelungate suferințe.

Decesul celui mai de succes tehnician din Liga Națională survine la finalul unei săptămâni în care echipa sa de suflet, CSU Asesoft Ploiești, a câștigat cel de-al 11-lea titlu din istorie, succes dedicat creatorului acestei formații. 


Din postura de jucător și antrenor al prahovenilor, Vladimir Arnautovic a cucerit 8 titluri de campion, 3 Cupe ale României și o Supercupă, conducând, totodată, corabia ploieșteană către cel mai de succes sezon european din istorie, prin atingerea fazei "Last 32″, în EuroCup, scrie digisport.ro.


Comentează știrea

Aragorn
30 mai 2015
...

Dumnezeu sa-l odihneasca...

rodica
30 mai 2015
oferta

Oferta accesibilă de lucru. Ai timp liber și vrei să ciștigi bani? Compania Română ePublishers ce vizează piața cărților electronice angajează persoane dispuse să lucreze în fața calculatorului. Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice! NU este necesara nici un fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero sub forma a 12 lectii prin email. Cerințe: - cunostinte minime PC - conexiune la internet - seriozitate - răbdare - dorință să avansezi și sa înveti ceva nou Pentru mai multe informații la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Martie 2015
Stire din Sport : DOLIU ÎN SPORTUL ROMÂNESC!
Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Doliu în literatură!
Pagina a fost generata in 1.4099 secunde