Dorel Zaharia, jucător și antrenor secund la Săgeata

529
Atacantul constănțean Dorel Zaharia, ultima dată la FCM Tg. Mureș, în Liga 1, s-a transferat la divizionara secundă Săgeata Năvodari, unde va activa și în echipa tehnică a lui Constantin Gache, ca antrenor secund, alături de Constantin Funda și Gică Mina.
În vârstă de 33 de ani, Zaharia a mai jucat în cariera sa la Callatis Mangalia, FC Farul, Portul Constanța, Midia Năvodari, CSM Reșița, Gaz Metan Mediaș, Unirea Urziceni, Gloria Bistrița, Steaua, UTA, FC Brașov și Levadiakos (Grecia).
Pe lângă Zaharia, Săgeata
i-a mai transferat până acum pe Ninel Corcoveanu (fundaș stânga, 24 ani, ultima dată la CS Otopeni), Emil Nanu (atacant, 29 ani, de la Delta Tulcea), Nicu Crețu (mijlocaș dreapta, 28 ani, de la Delta Tulcea) și L. Mihai II (mijlocaș central, 23 ani, de la Petrolul Ploiești). Nanu, Crețu și L. Mihai II fuseseră anunțați ca trans-ferați și de nou-promovata în Liga a II-a Callatis Mangalia, însă, în cele din urmă, au ajuns la Săgeata.
Echipa din Năvodari va susți-ne mâine, pe teren propriu, de la ora 10, un meci amical cu Ca-llatis. Ieri, noul antrenor principal al Săgeții, Constantin Gache, a con-dus primul antrenament.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Iulie 2011
Stire din Sport : Șapte noi fotbaliști la FC Farul
Pagina a fost generata in 0.4705 secunde