Șapte noi fotbaliști la FC Farul

1761
7
Șapte noi fotbaliști la FC Farul - farul-1310497847.jpg

Tehnicienii "marinarilor" au în probe, în această săptămână, mai mulți fotbaliști, primul test concludent fiind astăzi, în amicalul cu Eolica Baia.

Marian Pană și Ion Barbu, antrenorii Farului, au primit aproape o echipă la probe, la Constanța sosind șapte noi jucători, printre care și un stoper de 35 de ani, Marian Nicolau, care a mai jucat la CS Otopeni, Cetate Suceava (echipe unde l-a avut antrenor chiar pe Pană), ACU Arad, Gaz Metan Mediaș sau FC Sibiu.
Ceilalți șase fotbaliști sunt: Daniel Ghiță (fundaș dreapta, 28 ani, a mai evoluat la FC Argeș, Alro Slatina sau CS Otopeni), Nicușor Neacșu (fundaș stânga sau fundaș central stânga, 23 ani, un produs al Centrului de copii și juniori al lui U Craiova, cu evoluții la Minerul Lupeni și Gaz Metan CFR Craiova), Gheorghe Badea (atacant sau mijlocaș de bandă, 28 ani, ultima dată la Chindia Târgoviște, echipă pregătită și promovată în Liga a II-a de fratele lui Marian Pană, Costel), Cătălin Stan (fundaș stânga sau mijlocaș stânga, 21 ani, vine de la Dinamo II), Bogdan Stancu (mijlocaș central) și Andrei Popa (fundaș stânga), ultimii doi (în vârstă de 19 ani) venind de la Sportul Studențesc.
Nicușor Neacșu a fost în cărți la Farul și anul trecut, președintele de atunci al clubului constănțean, Relu Damian, declarând că se înțelesese cu jucătorul pentru un contract pe doi ani cu drept de prelungire pe încă unul, însă Neacșu nu a mai ajuns la Constanța.
Dintre cei șapte nou-sosiți, trei sunt fundași stânga, Farul căutând oameni pentru acest post, rămas doar în Sascău, după despărțirea de Pașcovici.
Fotbaliștilor sosiți în probe li se oferă primul prilej de a-l convinge pe Marian Pană că merită să rămână la Farul diseară, când, de la ora 20, "marinarii" întâlnesc, pe stadionul "Farul", Eolica Baia (formație tulceană nou-promovată în Liga a III-a), în primul meci amical al constănțenilor din perioada de pregătire de vară.

Sâmbătă, 16 iulie, de la ora 11, Farul susține o nouă partidă de verificare, pe terenul Dunării Călărași (locul patru în ediția 2010/2011 a Ligii a III-a, seria secundă), formație care, sâmbăta trecută, a remizat, tot în propriul fief, contra Callatisului Mangalia.
La Predeal, unde "marinarii" pleacă luni, 18 iulie, au fost fixate datele pentru trei meciuri de verificare, unul dintre ele putând fi cu Unirea Slobozia (vicecampioana Ligii a III-a), care se află și ea în zonă în acea perioadă.



Comentează știrea

acab
13 iulie 2011
nume sonore

e clar promovam la pas cu un avanjat de 30 de puncte de a doua clasata , va dati seama daca mai aduc 20 de jucatori tot asa cu nume sonore ce lot o sa avem:)

FARIST TRIST
13 iulie 2011
...

Daca mai vin 20 de jucatori o sa avem un loc mai numeros decat orice alta echipa, deci jucatorii se vor putea odihni....si vom promova in liga 3

Suporter
13 iulie 2011
ce interese...

ce sunt cu jucatorii astia mhaa....antrenati de pana....de fratele lui pana si mai vin vreo doi antrenati de varsu...ce naiba ..asa se explica de ce nu au oprit unii jucatori constanteni tineri de valoare! Credeam ca face treaba Marcel Lica..dar se pare ca nu!

suporter fc farul
13 iulie 2011
Bogdan Stancu ?

Bogdan Stancu de la Galatasaray ?

aria
13 iulie 2011
da, bogdan stancu de la real madrid

ba, dar idiot mai esti. o sa vina bogdan stancu de la galatasaray alergand sa se joace cu minge la farul, doar e un club cu pretentii si asteptari mari.

BIBI
13 iulie 2011
Nu va mai plangeti !!!

De ce va vaicaritzi atata, ce Branestiul, sau Mioveniul, sau Sageata, sau Sibiul etc.etc.etc. au avut, sau au, nume sonore in lot ??? Totul e sa fie baieti seriosi si antrenorul Pana sa stie sa-i aseze in teren , in functie de calitatile fiecaruia. Trebuie sa speram, banii sunt putzini, de unde vreti transferuri spectaculoase ???

ARIA
13 iulie 2011
retrogradare

mda, farul va ajunge la anu in liga 3, dupa care se va desfiinta. de suparare, nicusor constantinescu se va imbata si va adormi in intersectia lapusneanu cu primaverii, in timp ce mazare va mai viola trei copile de 12 ani si va priza o supradoza de cocaina.iar pe fostul stadion farul va rasari un hotel si trei blocuri, din care strutinschi si oancea vor trai fericiti pana la adanci batraneti

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Iulie 2011
Stire din Sport : Divizionara secundă Viitorul
Pagina a fost generata in 0.452 secunde