Dorit de Barcelona și de PSG, De Ligt a dezvăluit de ce a ales-o pe Juventus

741
Dorit de Barcelona și de PSG, De Ligt a dezvăluit de ce a ales-o pe Juventus - yteyn2izmdqzndhmntkzztc1mgy3ntdl-1563535053.jpg

Articole recomandate

Juventus a dat lovitura pe piața transferurilor în această vară. Campioana Italiei l-a transferat pe Matthijs de Ligt. Fundașul de doar 19 ani va purta tricoul cu numărul 4 și a fost deja prezentat oficial. De Ligt a dezvăluit și care au fost motivele pentru care au ales Juventus, scrie digi24.ro

De Ligt a mai fost dorit de Barcelona și PSG. Cel mai mult au insistat catalanii, dar De Ligt a preferat Italia, fiind încântat de ceea ce i-a oferit Juventus.

"Juventus mi-a demonstrat că mă vrea cu adevărat. Presiunea nu este o problemă pentru mine. Campionatul din Italia este considerat ca fiind tărâmul apărărilor, iar pentru mine este o provocare.

Juventus mi-a demonstrat încredere și mă bucur cu adevărat că sunt aici. Au fost mulți factori, dar într-un final senzația pe care mi-au dat-o a făcut diferența.

De Ligt nu se teme de presiunea de la Juventus

Este un pas important pentru mine. Este prima mea ieșire din țară. În primul rând trebuie să mă acomodez. Sunt mândru de cum m-au primit fanii și sper să le reîntorc favorul. Presiune este normală, când un club plătește o suma mare de bani pe tine este normal să fie presiune, dar asta nu este o problemă pentru mine", a spus De Ligt la conferința de prezentare la noul său club.

85,5 milioane de euro va încasa Ajax pe De Ligt.

12 milioane de euro pe an va primi De Ligt la Juventus.

19 ani are De Ligt.

75 de milioane de euro este cota de piață a lui De Ligt, conform transfermarkt.com.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.114 secunde