Liverpool - Barcelona | Nebunie pe Anfield. Rezerva Wijnaldum, dublă istorică împotriva Barcelonei

925
Liverpool - Barcelona | Nebunie pe Anfield. Rezerva Wijnaldum, dublă istorică împotriva Barcelonei - ad02mzymemm9mszoyxnoptrlnmvhzwe4-1557298400.jpg

Articole recomandate

Liverpool-Barcelona 4-0. Jurgen Klopp a avut o inspirație incredibilă în debutul reprizei secunde. L-a introdus la pauză pe Georginio Wijnaldum în locul lui Andrew Robertson și acesta a marcat două goluri în numai două minute.

În minutul 54, Arnold a centrat perfect de pe partea dreaptă, iar Wijnaldum, scăpat din marcaj de Vidal, a înscris, având și ajutorul portarului ter Stegen.


După numai două minute, Shaqiri a centrat de pe celălalt flanc, iar același Wijnaldum s-a înălțat de lângă Pique și a înscris superb, cu capul.


A fost doar a doua oară în carieră când Wijnaldum înscrie mai mult de un gol într-un meci european. Prima oară a fost în 2012, când a reușit un hat-trick pentru PSV împotriva lui Zeta.

Aceasta a fost cea mai rapidă dublă reușită de un adversar împotriva Barcelonei în istoria Champions League. Flo marcase de două ori, în sferturile de finală ale sezonului 1999-00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6065 secunde