Decizie radicală luată de TATAEE de la BUG Mafia: "O călătorie doar dus!"

1190
Decizie radicală luată de TATAEE de la BUG Mafia:
Rapperul și producătorul muzical Vlad Irimia (41 de ani), cunoscut drept Tataee care a fondat trupa B.U.G. Mafia, s-a mutat definitiv din România, unde revine doar pentru a-și onora proiectele.


Tataee, împreună cu soția lui, Mona, și cei trei copii s-au mutat de câteva luni în Barcelona, Spania. 


"Încă mi se pare ireal că soția, eu și armata noastră de trei copii ne mutăm la Barcelona. O călătorie doar dus! Visurile devin realitate. Muncește ca un superstar în țara ta natală, trăiește ca un tip privat într-o țară mai caldă", scria rapperul pe Facebook încă de anul trecut. Artistul, care continuă să producă muzică, și-a anunțat fanii că va reveni în România doar în vizită și pentru proiectele muzicale, potrivit Realitatea TV. 


Tataee este unul din fondatorii formației B.U.G. Mafia, fiind considerat și unul din pionerii versiunii de gangsta rap românesc. Originar din Sebeș, Tataee a absolvit Liceul "Alexandru Ioan Cuza" din București în anul 1995, după care s-a dedicat carierei muzicale. Inițial, s-a lansat solo, însă la scurt timp a format, alături de Alin "Uzzi" Demeter și Dragoș "Caddilac" Vlad-Negru, ceea ce avea să devină una dintre cele mai bine vândute trupe de pe piața românească și una dintre cele mai respectate formații de hip hop. Printre cele mai de succes albume B.U.G. Mafia se numără "Născut și crescut în Pantelimon" (1996), "După blocuri" (2000) și "Băieți buni" (2003). Tataee a mai colaborat cu artiști ca Akcent, Bitză, Andreea Antonescu, Cristina Spătar și Adriana Rusu, scrie adevarul.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7365 secunde