România a învins Suedia, după 35 de ani. A patra victorie a naționalei, în mandatul lui Cosmin Contra

195
România a învins Suedia, după 35 de ani. A patra victorie a naționalei, în mandatul lui Cosmin Contra - romswe42711600-1522183620.jpg

Articole recomandate

Naționala de fotbal a României a câștigat cu 1-0 în fața Suediei, într-un amical jucat marți seara, la Craiova. Unicul gol a fost marcat de Dorin Rotariu, în minutul 57. Este prima victorie a tricolorilor în fața Suediei, după 1983, când România câștiga cu 1-0 la Stockholm, în preliminariile EURO 1984, printr-un gol marcat de Cămătaru.

România a câștigat al doilea amical la interval de numai trei zile, după victoria din Israel cu scorul de 2-0, tricolorii reușind să învingă și Suedia, echipă calificată la Mondialele din Rusia. Meciul s-a jucat la Craiova, oraș din care prima noastră echipă reprezentativă nu a plecat niciodată învinsă. Astfel, după victoria, scoe 1-0, cu Suedia, bilanțul tricolorilor în Cetatea Băniei este de patru victorii și două egaluri.

Tot patru victorii a înregistrat naționala și în mandatul lui Cosmin Contra, celelalte două meciuri cu Guriță pe banca tehnică fiind egalul din Danemarca, din preliminariile CM 2018, și înfrângerea de acasă, cu Olanda, din meci amical.

Meciul de marți a fost primul pentru echipa națională la Craiova după o pauză de 14 ani. Partida precedentă a avut loc la 4 septembrie 2004, când tricolorii au învins cu 2-1 Macedonia, în preliminariile Cupei Mondiale, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3994 secunde