Dosarul lui Penescu va fi strămutat la Tribunalul Prahova

279
Înalta Curte de Casație și Justiție a admis cererea de strămutare formulată de Cornel Penescu, finanțatorul echipei FC Argeș, care a dorit să fie judecat de o altă instanță din țară, din cauza "dușmăniilor locale" din Argeș, astfel încât dosarul va fi trimis la Tribunalul Prahova.
Avocatul lui Cornel Penescu a susținut în fața magistraților de la Curtea Supremă că cererea de strămutare a dosarului în care clientul său este judecat pentru dare de mită este justificată, având în vedere o serie de articole publicate în ziarul Top, care îi aparține lui Penescu. Astfel, a spus avocatul finanțatorului FC Argeș, în ziar au apărut mai multe articole critice la adresa unor judecători din Argeș, fapt care ar putea influența imparțialitatea magistraților care judecă dosarul lui Penescu.
Finanțatorul lui FC Argeș, fostul președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, și directorul PIC, Liviu Făcăleață, vor rămâne în arest, după ce Curtea de Apel Pitești a admis, pe 21 august, recursul procurorilor DNA la decizia Tribunalului Argeș de revocarea a mandatelor de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1326 secunde