Două semifinale și o finală pentru constănțeni la "Mamaia Idu Juniors Champs U-16"

454
Două semifinale și o finală pentru constănțeni la

Articole de la același autor

Cel mai important turneu de tenis pentru juniori și junioare Under-16 din România, întrecerea internațională "Mamaia Idu Juniors Champs U-16", desfășurată, timp de opt zile, la Tenis Club "Idu" din Mamaia, s-a încheiat ieri, cu finalele de la simplu.
Meciurile au fost: la băieți: Michal Kianicka (Slovacia, cap de serie numărul 1) - Andrei Apostol (6) 7-6, 6-2; la fete: Jelena Dzinic (Serbia, 3) - Patricia Lăncrănjan 6-2, 6-4. În semifinale, Kianicka a trecut de constănțeanul Alexandru Buzelan (nr. 8), de la LPS, scor 6-2, 6-4. Lăncrănjan și-a asigurat accesul în finală după ce a învins-o pe Livia Cârnu (tot de la LPS Constanța), cu 7-5, 6-0.
Sâmbătă, au avut loc partidele din ultimul act de la dublu. La masculin, s-a impus cuplul cap de serie numărul 4, Andrei Apostol / Luca Tatomir, care a dispus de perechea Alexandru Buzelan / Artur Culicovschi (2), scor 4-6, 6-3, 10-8. Competiția fetelor a fost câștigată de principalele favorite, Cristina Ene și Laura Enea, care au trecut în finală de cuplul Raluca Ciufrilă / Ioana Ducu (2), cu 6-2, 4-6, 11-9.
v v v
Câștigătorii turneelor de simplu au primit câte 80 de puncte în clasamentele Tenis Europe, iar finaliștii câte 65. La dublu, campionii au fost recompensați cu câte 20 de puncte, finaliștii cu câte 15, iar sfert-finaliștii cu câte 10.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3885 secunde