Trei capi de serie eliminați la "Mamaia Idu Juniors Champs. U-16" (galerie foto)

999
Trei capi de serie eliminați la
Meciurile primului tur de pe tabloul principal de simplu al turneului de tenis "Mamaia Idu Juniors Champs. U-16" s-au încheiat ieri, după-amiază începând chiar și turul doi, cu un meci la băieți și zece la fete.
La masculin, primul calificat în runda a treia este românul Ștefan Toderiță (care a dispus de Ion Efrim, cap de serie nr. 14), iar în celelalte partide de astăzi ale fazei secunde se vor întâlni Kianicka (Slovacia, favoritul nr. 1) și Uzun (Moldova), Olteanu (11) și Szekely, Băloiu și Sulea (5), Celarschi (Moldova, 3) și I. Crișan Zara, Rizea și Apostol (13), Onțică (12) și Hermeneanu, Tapescu și Buzelan (8), Urdă (7) și Vermeșan, Jerca și Cozbinov (Moldova, 9), Buzoianu (6) și G. Crișan Zara, Economu și Ciorcilă (4), Apostol (6) și Marin, Ursu și Marinescu (10), Tatomir (15) și Bucur, Niculescu și Culicovschi (2).
Meciurile de astăzi, de la fete, din runda secundă, sunt: Ene (1) - Georgescu, Dzinic (Serbia, 3) - Talabă, Neacșa - Dascălu (5), Soltănici (7) - Stângă, Cârnu - Enea (4) și Lăncrănjan - Ducu (2). Au avansat deja în turul trei Butnaru, Ciufrilă (9), Poșircă (6), Dan (15), Gâlcă (12), Hristov (11), Corello (13), Simion (8), Adamescu și Preda (14). În turul doi au fost eliminate două favorite, Andreea Buiculescu (10) și Ana Zacopceanu (16).
Astăzi, pe lângă partidele de dimineață din turul doi de la simplu, se vor disputa, după-amiază, și meciurile rundei inaugurale de la dublu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.141 secunde