Două zile de foc pentru atleții constănțeni, la Naționale

139
Două zile de foc pentru atleții constănțeni, la Naționale - doua-1405702678.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul acesta, la Pitești, se desfășoară Campionatul Național de atletism pentru seniori și tineret. În aceste două zile, atleții constănțeni trebuie să arate tot ce e mai bun. CS Farul este reprezentat de unii dintre cei mai buni sportivi, la mai multe categorii.

Astfel, Andreea Ogrăzeanu și Andreea Grecu vor participa la probele de 100 și 200 metri, Mihaela Bobocea s-a înscris la probele de 800 și 1.500 metri, în timp ce Nicoleta Zăvelcă concurează la 400 metri și 400 metri garduri. Cristina Sandu a ales proba de lungime, Cristina Bujin și Cristina Toma sunt la triplusalt, Cornel Bănănău va participa la probele de 200 metri și 110 metri garduri, iar Ionuț Negoe, la lungime.

Sportivii Adrian Dăianu, Nicușor Boboc, David Spiridon și Cristian Constantin vor concura toți la categoriile de lungime și triplusalt.

Acesta este cel mai important campionat pentru care s-au pregătit atleții constănțeni. Antrenorii care i-au pregătit sunt Paul Neagu, Niculina Chiricuță, Cecilia Gevat, Alin Larion, Angela Popescu, Lenuța Dragomir și Carmen Botea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Iulie 2014
Stire din Sport : Emoții pentru "delfinii" Farului
Pagina a fost generata in 0.5727 secunde