Campionatele Naționale de natație pentru seniori și juniori I

Concurs Dragoș Agache, prima "vioară" a Farului

586
Dragoș Agache, prima

Articole de la același autor

Înotătorii de la CS Farul Constanța au cucerit 11 medalii la Campionatul Național pentru seniori și juniori I, competiție care s-a desfășurat, timp de cinci zile, la București, în bazin descoperit.
De departe, cele mai bune evoluții le-a avut Dragoș Agache, sportivul antrenat de Eduard Câșlaru trecându-și în palmares, la categoria seniori, trei medalii de aur (în probele de 50 m bras, 100 m bras și 200 m bras) și una de bronz, la 200 m mixt.
Celelalte șapte medalii ale Farului au fost aduse, la juniori, de Răzvan Grădinaru (argint la 50 m bras, 100 m bras, 200 m bras) și Mihai Spălățelu (argint la 200 m spate, 1.500 m liber, bronz la 100 m spate, 800 m liber). Grădinaru este antrenat de Atena Buzbuchi, iar Spălățelu, de Octavian Tileagă.
"Sunt rezultate bune, cu un plus pentru Dragoș Agache, care, în perioada 24-31 iulie, va participa la Campionatele Mondiale de la Shanghai. La acest concurs, România va fi reprezentată, cel mai probabil, de numai doi sportivi: Agache și Camelia Potec. Până la startul Mondialelor, ar mai fi câteva concursuri de calificare, dar nu cred că vreun român va îndeplini baremele", a declarat, pentru "Cuget Liber", prof. Dumitru Mihăilescu, oficial al CS Farul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 23 Iunie 2011
Stire din Sport : Eleganță pe tatami
Pagina a fost generata in 1.5098 secunde