Dramă în fotbalul românesc! Dumitru Sechelariu a încetat din viață

731
4
Dramă în fotbalul românesc! Dumitru Sechelariu a încetat din viață - seche-1361003623.jpg

Fostul patron al echipei FCM Bacău și primar al orașului de pe malul Bistriței, Dumitru Sechelariu, a încetat din viață în această dimineață.

Dumitru Sechelariu a fost operat marțea trecută la Spitalul Floreasca din Capitală, unde fusese internat din 2 februarie, ca urmare a unor probleme la coloana vertebrală. La scurt timp după intervenția suferită, Sechelariu a intrat în comă, dar a fost resuscitat, însă starea sa a rămas în continuare gravă. Acesta respira cu ajutorul aparatelor, situația lui fiind instabilă și din cauza bolilor cronice de care suferea, scrie prosport.ro.

Fumatul excesiv i-a fost fatal omului de fotbal, apropiații spunând că acesta obișnuia să fumeze câte 5 pachete în fiecare zi. Familia a încercat să îl ducă la Viena, pentru a avea parte de cea mai bună asitență medicală, însă medicii austrieci au refuzat inițial un eventual transfer din cauza stării precare de sănătate. 

În cele din urmă, în cursul acestei săptămâni, omul de afaceri a fost transportat în Capitala Austriei, iar medicii de acolo, după un set de analize făcute înainte de o nouă intervenție, au decis că aceasta nu se mai justifică, în condițiile în care rezultatele au fost unele foarte proaste. Practic, specialiștii austrieci i-au transmis familiei lui Sechelariu că lupta este deja pierdută, iar în cursul acestei dimineți acesta a refuzat să se mai împotrivească destinului tragic.


 

Comentează știrea

d-zeu sa l ierte
16 februarie 2013
si? pt ce atata avere?

cu bani nu poti cumpara viata! pacat ca era tanar! deci?lasati lacomia si invidia,,,distrati va si traiti va viata,,,ca,,,se duce,,,cand nu te astepti si totusi mult prea rpd!

Liviu Chilian
16 februarie 2013
Rromarlanii - acesti gnomi blestemati

Sakelaris a fost unul din Greco-Tziganii ce i'au facut pe Rromarlani de rasul oamenilor, nu numai al curcilor. Ce tragi-comedie, Coane Fanica! Cei mai bokati gnomi din Rromarlania, sunt Greco-Magharo-Tzigani, nu Zsidani sau Jigani(Popou-viciu, Schwartzenebunu si Nastase-fara-case fiind pigmei in comparatie cu...titanii Greco-Magharo-Tzigani) - vezi cazurile patologice: Paturiciu(Dan Kostakis, pe antinumele adevarat), Behehekalis, Sakelaris, Vantu-Partzu si Koposz. Ce n'au stiut, insa, Greco-Magharo-Tziganii miliardarabiati in jewro sau dolari?! Ca gena tziganeasca e slaba, mult mai slaba decat cea romaneasca. Sakelaris miliardarabiatu' dadu coltu'. El "traia", sarmanu' gnom, facea...afaceri si platea fotbalabagii, FUMAND cinci pachete de tigari in 24 de ore, intrecandu'i chiar si pe smintitii-sociopati Partzu si Paturiciu - in fecare colt din palatele tziganesti in care locuiesc, sta la vedere un trabuk pe care gnomu' de afaceri sa'l inhate, pentru a'si linisti neuronii pe care nu'i are. Ce ti'e si cu trabuku'asta, dom'le! L'a lasat fara viata pe Sake. Ia ciuruit pancreasu' si fikktu' lu' don Paturiciu, si antinima lu' Behehe! Dupa cum vedem Coane Fanica, Dumnezeu nu'i bate cu parul pe kkpitalistii Rromarlani de 'succesuri'. P.S. - Sake Greco-Tziganu' "moldovean" a ramas, fara voia lui, in istoria...neagra a kapitalismului rromarlanesc - el este jigano-pesedistul de talie mazarena ce a lasat cea mai valoroasa mostenire culturala rromarlaneasca. Expresia ISTORICA 'pulimea' ii apartine! Intr'una din plimbarile sale cu trabuku'n gura, insotit de droaia de...merdialqaedani ce'l nu'l slabeau nicio clipa pe Titanul Kapitalist de Succesuri, prin...urbea kapitalista pe care el a creat'o si inaltat'o pe cele mai inalte kulmi de anticivilizateie si regres, un gnom al strazii abulic se repezi la LABA...stanga a Titanului, a carei deshte erau BLINDATE cu ghiuluri de aur de juma de kil, ii trase in tzoc(pupic) zgomotos-balos si'i ura sanatate, sa le mai...dea saracilor. Din inaltimea sa titanica, Sake carai pentru istorie, in auzul merdialqaedanilor transpusi de fericire pen'ca erau in preajma unui asa exemplar...greco-tziganesc: "Iete, ba, jurnalistilor, cat de mult ma iubeste pulimea 'pa' mine!" Bizdicu' sa'l ierte!

X
17 februarie 2013
analfabetule

@2 Invata manelarule sa scrii!

crestin
17 februarie 2013
rai si iad

Dacă vei muri în noaptea asta unde vei merge? Vei merge în rai sau în chinul veșnic al iadului? . Mă veți căuta, și Mă veți găsi, dacă Mă veți căuta cu toată inima. – spune Dumnezeu în Biblie -Ieremia 29:13. Căutați pe Dumnezeu, căci doar cine ÎL cunoaște personal va fi mântuit. Dacă nu știți cum să ÎL căutați citirea Bibliei vă va ajuta ( pe internet se găsesc o serie de siteuri unde se poate citi Biblia în limba română).

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2596 secunde