Găsește motivația de a slăbi

349
Găsește motivația de a slăbi - fitness-1360967093.jpg
Pentru a da jos chiar și câteva kilograme ai nevoie în primul rând de motivație. O cură de slăbire perfect adaptată nevoilor tale nu este suficientă pentru a avea rezultate rapide și de durată. Pentru a scăpa de kilograme, trebuie să te organizezi un pic înainte de a ține dieta. Concret, ai nevoie de câțiva pași pe care să-i urmezi și să-i respecți cu sfințenie.
Primul lucru pe care trebuie să îl faci atunci când iei decizia de a slăbi este să gândești un plan. Găsește, gândește și testează diverse strategii pentru a-ți potoli pofta de mâncare. Dacă nu planifici, e ca și cum nu ai avea orizonturi. În cazul în care obișnuiești, la serviciu, să savurezi diverse "chestii de ronțăit" sau chiar cornuri apetisante scoase din cuptorul patiseriei din apropiere, înseamnă că vei avea nevoie de un pachețel în fiecare zi. Ce să pui în el? Câteva fructe, legume fierte și un iaurt cu cereale ar putea ține cu succes locul covrigeilor, chipsurilor sau cornurilor cu magiun. Dacă în fiecare seară golești frigiderul, înseamnă că trebuie să mănânci mai mult pe parcursul zilei. Fă-ți câte un plan pentru fiecare situație în care știi că ai putea să calci pe lângă dietă.
Mai mult, în timpul unei diete trebuie să umplii frigiderul, nu să îl golești. Astfel, alege alimente sănătoase: legume, fructe, iaurturi, semințe, nuci. Astfel, când simți nevoia să ronțăi ceva ai la dispoziție mai multe variante sănătoase și puțin calorice.
Țintește către scop realist. Nu-ți propune să slăbești patru kilograme în patru zile.
Citește mai mult…


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 11 Februarie 2013
Stire din Cetățenești : Sfaturi pentru o dietă eficientă
Joi, 14 Februarie 2013
Stire din Sănătate : De ce sunt fructele cele mai bune!
Miercuri, 06 Februarie 2013
Stire din Sănătate : Hamburgeri pe placul nutriționiștilor
Pagina a fost generata in 1.5209 secunde