Sfaturi pentru o dietă eficientă

329
Sfaturi pentru o dietă eficientă - dietarina-1360535017.jpg

Mâncați puțin și, totuși, nu reușiți să slăbiți? Specialiștii în nutriție consultați de cotidianul german "Bild" ne spun că aceasta este cea mai mare greșeală a curelor de slăbire. De fapt, este important nu doar cât mâncați, ci și când luați masa, scrie clicksănătate.ro

De aceea, aveți grijă să mâncați de trei ori pe zi și renunțați la gustările dintre mese, care vă provoacă de fapt foamea. Motivul este că, după fiecare masă, se eliberează un hormon numit insulină, care blochează arderea grăsimilor.

Lăsați cel puțin patru ore între mese, pe parcursul cărora să nu mâncați nimic. În acest timp, nivelul insulinei scade, iar organismul poate să ardă grăsimile. Încercați să țineți piept și micilor tentații reprezentate de o felie de chec sau câteva bomboane, pentru că acestea întrerup procesul de ardere a grăsimilor și cresc senzația de foame.

Iată cele mai eficiente șapte trucuri alimentare:

Consumați grăsimi cu măsură!

La grăsimi e foarte ușor să faceți economie. Începeți cu modul de gătire. Măsurați uleiul de rapiță pentru salată cu o linguriță și ungeți carnea înainte de a o pune în tigaia încinsă.

 

Citește articolul integral...



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Februarie 2013
Stire din Sănătate : Hamburgeri pe placul nutriționiștilor
Joi, 31 Ianuarie 2013
Stire din Sănătate : Motive pentru a urma o dietă
Pagina a fost generata in 0.2684 secunde