Duminică se trag la sorți grupele preliminare pentru Euro 2012

256
Tragerea la sorți pentru grupele de calificare la Campionatul European de Fotbal din 2012 din Polonia și Ucraina va avea loc duminică, 7 februarie, la Varșovia, în Polonia, cu începere de la ora 13 (ora României).
Echipele au fost împărțite în șase urne valorice, România aflându-se pe ultimul loc în cea de-a doua: urna 1: Spania, Germania, Olanda, Italia, Anglia, Croația, Portugalia, Franța, Rusia; urna 2: Grecia, Cehia, Suedia, Elveția, Serbia, Turcia, Danemarca, Slovacia, România; urna 3: Israel, Bulgaria, Finlanda, Norvegia, Irlanda, Scoția, Irlanda de Nord, Austria, Bosnia; urna 4: Slovenia, Letonia, Ungaria, Lituania, Belarus, Belgia, Țara Galilor, Macedonia, Cipru; urna 5: Mun-tenegru, Albania, Estonia, Georgia, Moldova, Islanda, Armenia, Kazahstan, Liechtenstein; urna 6: Azerbaidjan, Luxemburg, Malta, Feroe, Andorra, San Marino.
În urma tragerii la sorți, se vor alcătui nouă grupe (șase de șase formații și trei de cinci), meciurile urmând a se juca între septembrie 2010 și octombrie 2011. Câștigătoa-rele fiecărei grupe și cel mai bun loc secund se califică direct la Euro, alături de țările organizatoare. Restul de opt echipe de pe poziția a doua vor disputa, în noiembrie 2011, confruntări de baraj.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 04 Februarie 2010
Stire din Sport : Se pune doar problema scorului
Pagina a fost generata in 1.5422 secunde