Viitorul se bate cu selecționata Ligii slovene

1035
Echipa de Liga a III-a de la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", Viitorul Constanța, sus-ține, astăzi, de la ora 17, un nou meci amical în Antalya, contra selecționatei Ligii slovene, echipă alcătuită din jucători de primă ligă liberi de contract și care este susținută de Sindicatul Fotbaliștilor Sloveni. Meciul se joacă la Belek, la baza sportivă "Arkadia".
Inițial, Viitorul ar fi trebuit să joace astăzi două meciuri, dimineața cu formația germană Hessen Kassel (eșalonul al treilea), iar după amiază cu Murat Pașa (Turcia, liga a IV-a), dar, din diferite motive, ambele meciuri au fost contramandate.
Tot astăzi, dar de la ora 14, formația de juniori B a Viitorului are meci amical, în stațiunea Lara, în compania formației similare germane Turkiyemspor, echipă ce aparține comunității turce din Germania.
Altfel, ieri a fost inaugurat terenul sintetic al Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi", cu ocazia unui meci amical în care grupa 1997 de la Academie (antrenori, Ionel Melenco și Cosmin Constantin) a dispus cu 5-1 de CS Provincial Slatina.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3587 secunde