Liverpool, doar egal cu Wolverhampton

1876
Liverpool, doar egal cu Wolverhampton - b2c6a69cb348f63b04e272ad9679e5fa.jpg

Articole de la același autor

Liverpool continuă parcursul inconstant în Premier League, nerealizând decât un egal, 0-0, în deplasarea de la Wolverhampton (echipă angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării). Meciul s-a jucat marți seară și a contat pentru etapa a 23-a a campionatului. "Cormoranii" l-au avut din nou în echipă pe căpitanul Steven Gerrard, revenit după o accidentare, dar lucrurile tot nu au mers cum trebuie. Antrenorul lui Liverpool, Rafa Benitez, a apreciat chiar că rezultatul a fost unul corect, echipa sa confruntându-se iar cu probleme la finalizare.
Presa din Italia scrie că antrenorul spaniol este dorit, din vară, la Juventus. Ciro Ferrara va mai sta pe banca tehnică până la desemnarea unui înlocuitor pe termen scurt, care ar putea fi Giovanni Trapattoni sau Alberto Zaccheroni.
Alte rezultate de marți seară din prima ligă engleză: Bolton Wanderers - Burnley 1-0 (Lee - min. 35), Tottenham - Fulham 2-0 (Crouch - min. 27, Bentley - min. 60), Portsmouth - West Ham 1-1 (Webber - min. 76 / Upson - min. 52).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3929 secunde