Liga I la fotbal, etapa a III-a

După două remize, Viitorul lui Hagi speră la o victorie cu Dinamo

144

Articole de la același autor

Sâmbătă, 25 iulie, de la ora 18.30, FC Viitorul primește vizita echipei Dinamo București, în meciul contând pentru etapa a treia a Ligii I. Partida se va juca pe stadionul central al Academiei Hagi de la Ovidiu și va fi transmisă în direct de Digisport 1. 


După două remize, managerul tehnic al echipei dobrogene speră la o victorie, deși va fi greu în fața unei echipe de tradiție în România. 


"Jucăm împotriva unui club cu tradiție în România. Este un meci acasă, de trei puncte, pe care ne dorim mult să îl câștigăm. Trebuie să vină și o victorie, dar nu va fi ușor. Sincer să fiu, Dinamo mi-a plăcut în primele două etape. Sunt mult mai echilibrați față de anul trecut. Va fi un meci greu, dar credem în șansa noastră", a declarat Gheorghe Hagi, la conferința premergătoare meciului. 


La această partidă, toate biletele au fost vândute! 


Reamintim faptul că suporterii vor beneficia de transport gratuit până la stadion. Punctul de plecare va fi Palatul Copiilor (Constanța). Autocarele vor pleca de la ora 16.30, din 15 în 15 minute. Accesul suporterilor se va face în intervalul orar 16.30-18.00. 


După primele două etape, FC Viitorul se clasează pe locul șase, cu două puncte, iar Dinamo se regăsește pe locul patru, cu patru puncte.


Liderul clasamentului este ASA Târgu Mureș. 


Etapa a treia a început vineri seară, cu partidele FC Voluntari - Pandurii Târgu Jiu și ASA Târgu Mureș - Concordia Chiajna (disputate după închiderea ediției noastre). 


Iată programul din week-end al Ligii I: sâmbătă: Steaua București - CFR Cluj (ora 21.00); duminică: CS U Craiova - Astra Giurgiu (ora 18.30), CSMS Iași - Petrolul Ploiești (ora 21.00); luni: ACS Poli Timișoara - FC Botoșani (ora 21.00). 


Toate partidele vor putea fi urmărite pe Digisport 1. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7515 secunde