Fostul arbitru Suat Ibraim:

"E înfiorător să vezi stadionul gol"

717
Cunoscut în lumea sportului drept un personaj care, nici la vârsta pensionării, nu poate sta departe de arene, fostul arbitru de box Suat Ibraim spune că trăiește o senzație ciudată atunci când vede că, la meciurile Farului, stadionul este gol.
"Este înfiorător să vezi că, la fotbal, vin doar câteva sute de suporteri pe un stadion pe care încap lejer 10.000 de oameni. Parcă am avea terenul suspendat! Cu ani în urmă, nu numai la fotbal, dar și la celelalte discipline - box, volei, handbal, baschet etc. - sălile erau arhipline. Comunitatea spor-
tivă era mai unită, mergeam împreună la meciuri la Constanța, Cernavodă, Mangalia sau Medgidia. Lumea trebuie să se reîntoarcă la sport, iar conducătorii de cluburi trebuie să le capteze interesul", este de părere Suat Ibraim.
Omul care a împărțit ani buni dreptatea în ring le atrage atenția și sportivilor să nu se mai gândească numai la bani atunci când vin la un club.
"Jucătorii trebuie să se implice mai mult în viața comunității locale, să fie cunoscuți, să reprezinte ceva pentru oraș. Dacă ei se gândesc numai la bani, dacă mai au și alte preocupări - jocuri de noroc, dis-tracție de noapte prin discoteci -, lumea îi simte și în tratează cu indiferență", a mai spus Ibraim.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3991 secunde