Sport extern

242
Pacquiao și Mayweather au meci pe 13 martie
Manny Pacquiao și Floyd Mayweather și-au programat meciuri pentru 13 martie cu adversari diferiți, deși întâlnirea dintre cei doi era cel mai așteptat meci din 2010.
Astfel, Manny Pacquiao își va apăra centura WBO în fața fostului campion Joshua Clottey. Meciul va avea loc pe stadionul NFL Cowboys din Arlington, Texas.
Mayweather nu și-a aflat încă adversarul, dar a anunțat că va boxa în aceeași seară ca și Pacquiao, la MGM Grand din Las Vegas. Mayweather îi are ca posibili adversari pe Paulie Malignaggi, Nate Campbell sau Kermit Cintron. Zvonul ca ar putea boxa cu fratele lui Ricky Hatton, Matthew, a fost dezmințit de reprezentanții americanului.

Vicente del Bosque, cel mai bun selecționer din 2009
Selecționerul echipei naționale de fotbal a Spaniei, Vicente del Bosque, a primit titlul de cel mai bun selecționer al anului 2009, conform ierarhiei dată publicității, ieri, de Federația Internațională de Istorie și Statistică.
Del Bosque se află pe primul loc, cu 185 de puncte, în timp ce pe poziția secundă, cu 151 de puncte, este selecționerul Angliei, Fabio Capello. Podiumul este completat de antrenorul Braziliei, Carlos Dunga, cu 149 de puncte. Topul celor mai buni 10 selecționeri din 2009 este completat de Marcelo Bielsa (Chile, 82 puncte), Robert Bradley (SUA, 32p), Bert van Marwick (Olanda, 28p), Ottmar Hitzfeld (Elveția, 23p), Otto Rehhagel (Grecia, 18p), Radomir Antic (Serbia, 17p) și Guus Hiddink (Rusia, 17p).
Singurii tehnicieni care s-au menținut în Top 10 sunt Guus Hiddink, care a căzut de pe locul 2 pe 10, și Fabio Capello, care a urcat de pe poziția 7 pe 2. Antrenorul primei reprezentative a României, Răzvan Lucescu, nu se află în acest clasament.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.473 secunde