Echipa "Cuget Liber", pregătită să câștige medalii la Cupa Presei la tenis de masă

2202
În perioada 20-22 aprilie, la Complexul Cleopatra din Mamaia, se vor desfășura întrecerile celei de-a opta ediții a Cupei Presei la tenis de masă, turneu tradițional organizat de Radio Constanța, Direcția pentru Sport a Județului Constanța și partenerii lor.
Conform informațiilor furnizate de Cătălin Donose, președintele comisiei de organizare, competiția va include două probe - individual și de dublu, feminin și masculin.
"Participanții se vor prezenta cu legitimația de serviciu și trebuie să fie angajați în compartimentele redacțional sau tehnic ale respectivei instituții mass-media. Fiecare cotidian, post de radio sau de televiziune poate înscrie în concurs maximum șase ju-cători, dintre aceștia formându-se și trei perechi de dublu. Sistemul de joc va fi stabilit în cadrul ședinței tehnice. La simplu și dublu masculin, semifinaliștii din ediția trecută vor fi capi de serie și nu se vor putea întâlni, astfel, în primul tur", a explicat Donose.
După ce, anul trecut, a câștigat nu mai puțin de patru medalii (trei de argint - la simplu feminin, dublu feminin și simplu masculin - și una de aur, în "proba regină", cea de dublu masculin), echipa ziarului "Cuget Liber" se pregătește să intre din nou în competiție. Și nu se va mulțumi doar cu participarea, obiectivul fiind câștigarea a cât mai multe medalii. Și cât mai strălucitoare…

Mirabela Costin,
doar în galerie
Din păcate, va lipsi "arma secretă" din 2009, Mirabela Costin. Colega noastră va deveni, peste câteva luni, mămică, motiv pentru care, anul acesta, va face parte doar din galerie.
În schimb, ne-am întărit cu un jucător de valoare, Cosmin Ti-mofte, de la Cuget Liber online. "Veteranii" echipei, Robert Bak și Sorin Mihalache, vor încerca să câștige iarăși medaliile de aur, în timp ce, la feminin, Camelia Mitric ne anunță că are ambiția de a urca din nou pe podium.
Primele partide ale Cupei Presei la tenis de masă 2010 se vor juca marți, 20 aprilie, de la ora 10.30.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Februarie 2010
Stire din Sport : Andrei Filimon s-a accidentat în Qatar
Pagina a fost generata in 1.4199 secunde