Echipa olimpică a României a revenit de la Soci

103
Echipa olimpică a României  a revenit de la Soci - echipa-1393440039.jpg

Articole de la același autor

Delegația olimpică a României, care a participat la a XXII-a ediție a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci, a revenit, ieri, în țară și a fost întâmpinată cu buchete de flori de reprezentanții Comitetului Olimpic și Sportiv Români (COSR), de rude și prieteni. 
Florin Mișcă, adjunct de șef de misiune, a declarat: "Mulțumim pentru susținere și pentru întâmpinare. Am primit urări de susținere pentru sportivii care au șanse să reprezinte România și la următoarea ediție a Jocurilor Olimpice de iarnă de la PyeongChang (Coreea de Sud). Sperăm că rezultatele se vor îmbunătăți la următoarea ediție". 
România a deplasat la Soci o delegație de 24 de sportivi (printre care și constănțeanul Andreas Neagu, la bob), care au concurat, în perioada 7-23 februarie, la opt discipline (schi alpin, schi fond, biatlon, sărituri cu schiurile, patinaj artistic, bob, sanie și skeleton), iar port-drapel la cele două ceremonii a fost biatlonista Eva Tofalvi. 
Locul 17, ocupat de echipajele feminin, respectiv masculin de bob-2, a fost cea mai bună clasare pentru sportivii români la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.806 secunde