Echipa RAPID București a fost exclusă din Liga I!

348
Echipa RAPID București a fost exclusă din Liga I! - fotbalrapid-1375445235.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu puțin timp, primarul Chiajnei, Mircea Minea a anunțat că Rapid București a fost exclusă din Liga I, ca urmare a deciziei definitivă luată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în ceea ce privește plângerea depusă de conducătorii clubului Concordia Chiajna, privitoare la ilegalitatea deciziei luate de LPF, de a organiza un meci de baraj cu Rapid pentru menținerea în primul eșalon.




"TAS ne-a anunțat că decizia ne este favorabilă. Actele vor parveni ulterior LPF și FRF. Decizia este executorie", a declarat Mircea Minea. Astfel, Concordia Chiajna va fi reprogramată pentru a juca împotriva lui FC Vaslui și Viitorul Constanța.


Totodată, derby-ul dintre Steaua și Rapid, programat pentru sâmbătă, ora 21.00, nu se va mai disputa. "Este o mare nedreptate, pentru că criteriul sportiv trebuie să primeze. Noi ne-am câștigat de două ori dreptul de a rămâne în Liga I. Sunt bulversat, ne pregăteam pentru meciul cu Steaua și acum a venit această veste ca o ghilotină. Deocamdată așteptăm și ceva oficial, după care vom face toate demersurile necesare să întoarcem această decizie", a declarat și președintele Rapidului, Nicolae Cristescu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 August 2013
Stire din Sport : Derby-ul STEAUA-RAPID, ANULAT
Pagina a fost generata in 0.7242 secunde