SCANDAL în PNȚCD! Liderul Aurelian Pavelescu, EXCLUS din partid

100
SCANDAL în PNȚCD! Liderul Aurelian Pavelescu, EXCLUS din partid - aurelianpavelescupontaeosolutien-1372608967.jpg

Articole recomandate

Vasile Lupu, în prezent președinte interimar al PNȚCD, a declarat că liderul Aurelian Pavelescu a fost exclus din partidul țărănist, printr-o decizie luată de Biroul Național de Conducere, care s-a întrunit duminică la Iași, transmite Mediafax.




Vasile Lupu a spus, într-o conferință de presă, că la Iași au fost prezenți 10 din cei 15 membri ai BNC al PNȚCD, iar aceștia au decis excluderea lui Aurelian Pavelescu din PNȚCD și organizarea unui congres extraordinar, pe 19 octombrie, când ar urma să fie aleasă o nouă conducere a partidului.


"La ședința anterioară a BNC, Pavelescu a fost suspendat din funcția de președinte, dar el a continuat cu decapitările în filiale, astfel că azi (duminică - n.r.) am decis excluderea lui din partid", a spus Lupu, scrie romanialibera.ro. El a afirmat că a fost desemnat ca președinte interimaral PNȚCD, până la congresul din octombrie. "Nu voi candida la șefia PNȚCD la Congres. Am fost desemnat doar să mă ocup de organizarea Congresului", a declarat Vasile Lupu.


Acesta a mai spus că Pavelescu a rămas doar cu ștampila partidului și cu zece oameni în jurul său, în timp ce sediul central al PNȚCD este încuiat și se află în pericol de a fi evacuat din cauza datoriilor, completează aceeași sursă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.418 secunde