Aurelian Pavelescu candidează pentru un mandat de parlamentar la Râmnicu Vâlcea

225
Aurelian Pavelescu candidează pentru un mandat de parlamentar la Râmnicu Vâlcea - aurelianpavelescu-1351170940.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a declarat, astăzi, că va candida pentru un mandat de parlamentar la Râmnicu Vâlcea.

"Da, merg la Râmnicu Vâlcea pentru că sunt vâlcean și mă întorc acasă. Am fost tot timpul acasă de altfel, nu mă întorc undeva unde am fost tot timpul. Este un oraș pe care îl iubesc, am făcut acolo liceul, acolo este familia mea și zic că este o opțiune bună", a afirmat Pavelescu, care s-a aflat la sediul PDL pentru discuții cu ceilalți copreședinți ai ARD pe marginea listelor de candidați la parlamentare.

Întrebat de ce s-a retras de pe lista de Argeș, președintele PNȚCD a spus că au existat mai multe variante, dar a ales Râmnicu Vâlcea.

"Nu m-am retras de nicăieri. Nu m-am mutat în niciun județ, cred că am fost foarte clar. Au fost discuții, au fost mai multe solicitări din partea mai multor organizații județene în ceea ce mă privește, dar am ales să merg la Râmnicu Vâlcea", a precizat liderul țărănist.

Pavelescu a spus că nu știe care va fi contracandidatul său de la USl în aceste alegeri. "Nu cunosc contracandidații de acolo, nici nu știu dacă s-au stabilit din partea celorlalte partide politice", a afirmat Pavelescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5512 secunde